Over mijWelkom op www.lauramariska.nl,

Mijn naam is Laura de Graaf. Momenteel ben ik alweer 17 jaar en mijn blog bestaat inmiddels alweer 3 jaar.  Op dit stukje internet uit ik mijn creativiteit en passies. Het liefst deel ik mijn meningen over allerlei producten. Maar niet alleen op het vlak van beauty ligt mijn interesse. Af en toe deel ik een outfit of een persoonlijk verhaal met jullie. Naast blogberichten verschijnen er iedere week nieuwe video's waarin je mij persoonlijk steeds beter leert kennen. Deze blog is een weerspiegeling van mijn persoonlijkheid. Alles wat hierop gedeeld wordt is met een eerlijke mening beoordeeld.

MEER OVER MIJ

Ik ben ontzettend enthousiast en grijp snel naar nieuwe kansen. Ik stap graag uit mijn comfort-zone om mezelf uit te dagen. Daarnaast ben ik gek op het kijken van films, het eten van Italiaans en het opmaken van mezelf. Ik shop regelmatig nieuwe producten die mijn interesse wekken, en zet die producten vaak meteen onder de lens op mijn blog. Ook lach ik veel en ben ik positief opgesteld. Ik ben gek op schrijven, bloggen, foto's maken en web design en dat weerspiegel ik allemaal in mijn blog. 

HOE HET BEGON

Ik ben 3 jaar geleden actief begonnen met bloggen op het gratis platform Blogger. In 2012 was mijn interesse hiervoor al enorm. In 2014 deelde ik daadwerkelijk mijn berichten met de wereld. Tot op de dag van vandaag. Na een dikke 2 jaar bloggen besloot ik verder te gaan op een domeinnaam. Ik blog nog steeds via Blogger maar nu op een ander verwijsadres.

SCHOOL

Momenteel zit ik in het eerste jaar van een mbo opleiding genaamd media en redactie. Hier leer ik alles wat te maken heeft met journalistiek, coderen, editen, photoshop en grafische vormgeving. Dit heb ik bewust gekozen en ik leer steeds meer op deze gebieden.

GEBOREN

Ik ben geboren in België en heb daar gewoond tot en met mijn negende jaar. Vanaf toen tot nu woon ik in Nederland. Toch heb ik nog veel leuke ervaringen opgedaan in België waar ik dankbaar voor ben. Ik hecht daarom ook veel waarde aan de Belgische lezeressen.


Vanaf 2016 ben ik begonnen met bloggen op www.lauramariska.nl Hier verschijnen elke week nieuwe blogberichten en video's. Kijk gerust rond en voel je vooral vrij om vragen te stellen over alles wat je zou willen weten. 

Auto Post Signature

Auto Post  Signature