10 DINGEN DIE JE WAARSCHIJNLIJK NOG NIET WIST OVER MIJ
Af en toe is het leuk om de blogger behind the blog even te leren kennen. Ik heb verschillende persoonlijke artikelen geschreven, maar nog nooit dingen die je wellicht nog niet wist over mij. Dus daarom leek het me wel leuk om 10 dingen die je waarschijnlijk nog niet over mij wist te bespreken. Ik ben zelf ook gek op het lezen van dit soort artikelen bij andere bloggers.


IK ALS BLOGGER-TAGEr zijn vaak mensen die totaal niks van het blogwereldje af weten en je met vraagtekens aankijken als je ze vertelt dat je blogt. Nu kwam ik deze hele leuke tag tegen die allerlei leuke vragen bevat over het bloggen. Ik vind het zelf een hele leuke tag, maar ook een hele interessante tag voor andere bloggers. Dus ben je een beetje benieuwd naar mijn blogwereldje? Dan kan ik je vraagtekens wellicht verhelderen. 

BATISTE CHERRY DROOGSHAMPOO
Droogshampoo is één van de nuttigste uitvindingen als je het mij vraagt. Hét merk voor droogshampoo is natuurlijk Batiste. Batiste komt met de leukste uitvoeringen en nieuwe geurtjes en designs. Ook deze keer weer heeft het merk zijn best gedaan. Dit keer gaat alles om kersen, wat ook zeker terugkomt in het design.

OUTFIT: COLOR IN THE COLDNESS


Alweer een tijd terug ontving ik twee leuke fashion items van deze toffe webshop. Sans-online verkoopt allerlei leuke merkkleding zoals hippe blouses en sierlijke jurken. Als blogger is het altijd lastig om een goed moment en een goede locatie te vinden voor outfitfoto's. Nu was ik afgelopen weekend bij mijn lieve neefje die 5 jaar is geworden en had ik de jurk aan die op de foto moest. En laat er nou net een leuke muurbeschildering zijn!

STYLETONE BOX UNBOXING FEBRUARI 2017


Een nieuwe maand betekent op mijn blog een nieuwe Styletone unboxing! Deze dierproefvrije box komt elke maand met 5 prachtige beauty producten die wij als beauty liefhebbers met plezier zullen gaan gebruiken. Kijk je mee naar wat er deze maand in de box zit? 

LAST-MINUTE WAT JE KUNT DOEN ALS JE SINGLE BENT OP VALENTIJNSDAG?Wat als je nou alleen bent met Valentijnsdag? Single zijn is leuk, maar niet op die ene dag in februari. Dit jaar ben ik voor het eerst eens niet single trouwens, maar ik weet nog heel goed hoe het was om single te zijn op Valentijnsdag dus daarom een aantal leuke ideetjes.

5 X WAT JE SAMEN KUNT DOEN OP VALENTIJNSDAGHet is natuurlijk al bijna Valentijn, ik ben een beetje laat met een artikel, maar beter nu dan nooit. Ik wilde nog een leuk artikel met tips voor Valentijn schrijven. Het is moeilijker dan je denkt want wat moet je nou toch gaan doen met je vriend/vriendin? Sommige mensen vinden Valentijnsdag onzin dat kan natuurlijk ook, maar voor de mensen die wel wat leuks willen doen heb ik wellicht wat leuke ideetjes.


CATRICE LIMITED EDITION MARINA HOERMANSNEDER

 
De bekende ontwerpster Marina Hoermansneder heeft al eerder samengewerkt met Catrice en ook dit jaar heeft ze weer een mooie editie samengesteld. Een limited edition met mooie roze kleuren en roségouden details. 

WAAR IK DEZE ZOMER HEEN GA & WAAR IK OOIT NOG HEEN WIL


Ik ben gek op zomer, vakantie en kijken waar mensen heen gaan op vakantie. Het leek me daarom leuk om jullie te vertellen waar ik dit jaar naartoe ga en waar ik in de toekomst nog graag heen wil. 

Auto Post Signature

Auto Post  Signature