ESSENCE GLITTER IN THE AIR LIMITED EDITION MAART 2017


Een nieuwe maand is voor Essence weer een leuke gelegenheid om een nieuwe limited edition te introduceren. Natuurlijk geef ik jullie weer een sneak preview voordat de limited edition daadwerkelijk in de winkels ligt. Zo kan jij alvast je wishlist samenstellen en kijken of er wat leuks tussen zit. 

2 X LEUKE ZONNEBRILLEN VOOR HET VOORJAAR


Het zonnetje breekt langzaam weer door tussen alle ingevroren sloten en koude temperaturen. Ik ben al volop bezig met de zomer en met name natuurlijk ook het zonnetje dat daarbij komt kijken. Toen ik deze leuke zonnebrillen opgestuurd kreeg wilde ik jullie hier wat meer over laten weten.

HOE MOTIVEER JE JEZELF WEER NA DE VAKANTIE


Het is soms moeilijk om na de feestdagen weer in de flow te komen voor wat dan ook. Kort gezegd het is moeilijk om weer gemotiveerd te raken voor school, werk noem maar op. Ik heb dit zelf ook ervaren op verschillende vlakken en wil hier daarom juist een artikel aan wijden om jullie wellicht te kunnen helpen en om dit later natuurlijk terug te kunnen lezen als ik de motivatie kwijt ben.

THE BALM MEET MATT(E) HUGHES ADORINGSinds kort verkoopt Make up by Tatou een nieuw merk naast al hun prachtige merken. The Balm is een vrij bekend merk en kennen jullie waarschijnlijk van de welbekende Mary-loumanizer. Helaas heb ik nog nooit eerder iets van dit merk gekocht omdat het simpelweg moelijk te verkrijgen was, was ja want nu is het makkelijker verkrijgbaar bij Make up by Tatou en ik review een Meet Matte Hughes liquid lipstick in de kleur Adoring.

STYLETONE UNBOXING JANUARI 2017Een nieuw jaar, een nieuwe maand en een nieuwe Styletone box! Ik laat jullie met alle plezier weer de inhoud van deze nieuwe box vol make-up zien. De hele box is dierproefvrij en bevat elke maand 5 leuke producten, kijk je mee?

ESSENCE TRY IT LOVE IT TREND EDITION 2017


Zoals elk jaar komt Essence weer met een heleboel mooie, nieuwe producten. Ik ben gek op het proberen van nieuwe producten die op de markt gebracht worden bij bekende budget merken. Daarom laat ik jullie alvast een kijkje nemen in de nieuwe collectie van Essence 2017.

NYX LIQUID SUEDE SANDSTORM


Een tijdje geleden schreef ik een review over de Liquid Suede van Nyx in de kleur Soft - spoken waarin ik zei dat ik zeker nog een kleurtje zou willen. Zo gezegd zo gedaan, ik heb nog een kleurtje weten te bemachtigen en natuurlijk valt een review niet te missen.


DE PERFECTE BUDGET WINTER ITEMSDe laatste tijd ontdekte ik heel wat leuke dingen op beauty gebied. Zo ook deze budget items die perfect zijn voor de winter. En als ik gek ben op bepaalde items kan ik het niet laten om het te delen met jullie.

VICTIORIAN POETRY PALETTE & LIPSTICK
Een tijdje geleden postte ik de nieuwe limited editon VICTORIAN POETRY, een prachtige limited edition. Toen ik mijn verjaardagsfeestje gaf kreeg ik van hele lieve vriendinnen deze twee producten uit de limited edition. En een review kan na de limited edition aankondiging natuurlijk niet missen.

MAYBEAUTY THE INCREDIBLE FACE MASKAf en toe is het heel goed voor je huid om eens een maskertje aan te brengen ter verzorging. Zo nu en dan breng ik eens een maskertje aan in het weekend om mijn huid te laten kalmeren en om van bijvoorbeeld onzuiverheden als mee-eters af te komen. Ik heb een hekel aan mee-eters, ze gaan niet makkelijk weg en zien er erg onhygi├źnisch uit. 

Auto Post Signature

Auto Post  Signature