Maybelline Instant Anti-age Eraser concealer nu in de EtosIn de herfstvakantie's bezoeken wij eigenlijk altijd Frankrijk, daar wonen mijn opa en oma. Nu ben ik daar vrijwel altijd opzoek naar deze bekende Maybelline concealer, maar altijd is de lichtste kleur uitverkocht. Nu lag hij tot mijn grote verbazing ineens in de Etos én in de lichtste kleur! Dat is zeker een review waardig. 

De concealer zelf ziet eruit als een oogverzorgingsproduct door het sponsje op de bovenkant. Maar wat dit product zo populair maakt is juist de applicatie. Een sponsje als applicatie dient al bijna als beautyblender voor de concealer. Ideaal als je het mij vraagt. Het kan op den duur wat onhygiënisch worden, maar zo lang wordt een concealer niet gebruikt. Dit zijn meestal de producten die er bij mij het snelst doorheen gaan. 


Om het product uit de flacon te krijgen moet je draaien aan het rode stukje onder het sponsje. Voor mij was het even zoeken, meestal moet je aan de onderkant van een product als dit draaien. De substantie van het product voelt heel erg fijn aan. Heel licht, maar wel dekkend. Ik vond echter de kleur er wel erg donker uitzien voor de lichtste kleur. Je ziet op mijn hand een duidelijk kleurverschil op de swatch. Dit kan uiteraard anders uitvallen op het gezicht. 


Alleen foundation aangebracht (Bourjous Healthy Mix foundation)


 Geen concealer


Concealer aangebracht


Full face concealer en foundation

Ik vond dat de concealer inderdaad lichter uitviel in het gezicht op de een of andere miraculeuze wijze. Ik ben erg blij met het resultaat en ben nu ook dol op de spons applicatie. Dit is een concealer die eigenlijk niet te missen valt in je stash. Hij is nu eindelijk in Nederland verkrijgbaar, ik zou zeker even kijken in je dichtstbijzijnde Etos filiaal. 

Prijs: 12,99 euro
Verkrijgbaar: Etos

Auto Post Signature

Auto Post  Signature