Heerlijke producten van Le Petit Marseillais


Een rustgevende kokosgeur, een romantische Provencaalse rozengeur of een zachte amandelgeur in combinatie met honingzoete extracten. Le Petit Marseillais komt met 2 nieuwe productlijnen met daarin 5 verschillende heerlijke geuren. Ik laat jullie een aantal zien. 
Le Petit Marseillais bracht 4 verschillende douchegels uit. Voor ieder wat wils, aardbeien, rozen, honing of kokos. Wat is jouw favoriet? De schuimende textuur zorgt voor een opgewekt en zonnig humeur na gebruik. De unieke parfum geuren nemen je mee naar de Provence. Met deze heerlijke douchegeld wordt douchen een feestje. 
De honing geur ruikt onweerstaanbaar lekker. Je ruikt amandel, maar zeker ook de honing en ik vind de vermenging van beide echt perfect. De douchegel hydrateert mijn huid perfect en is heel geschikt voor de droge huid.De rozenvariant heeft een vrouwelijke en sensuele geur die je meteen meeneemt naar de romantiek. De schuimende textuur is heerlijk, daar houd ik zeker van. En daarbij blijft de geur bijzonder lang ruiken na het douchen.Naast de douchegels zijn er sprays uitgebracht. Deze spray vind ik ontzettend handig. Het is een soort bodylotion die makkelijk en snel aan te brengen is. Ik heb een hele droge huid van mijzelf en vind dit daarom een super interessant en handig product. De spray heeft dezelfde geur als de honing douchegel, dit is trouwens mijn favoriete geur. 


Ik ben onwijs enthousiast en te spreken over de nieuwe productlijnen van Le Petit Marseillais. Een heerlijke schuimende textuur en de meest bijzondere geuren die extra lang blijven ruiken. Deze doucheproducten zijn te vinden op www.lepetitmarseillais.be of te koop in Carrefour filialen in BelgiĆ« en Frankrijk. 

Spray: 5,99 euro
Douchegel:  2,89 euro

Auto Post Signature

Auto Post  Signature