Een deodorant zonder aluminium !


We spuiten het meerdere keren per dag onder onze oksels... ja ik heb het over deodorant. Ik vind het heel belangrijk om door de dag heen fris te ruiken en spuit regelmatig meerdere keren per dag deodorant op. Maar de meeste deodoranten zijn helemaal niet zo goed voor de huid, deze daarentegen wel en daar lees je meer over in deze review. 
Salt of the Earth is een merk dat deodoranten op een natuurlijke basis produceert. Gemaakt met zeezout en in sommige deo's extracten van bijvoorbeeld lavendel. Dit alles zo natuurlijk mogelijk samengesteld naar mijn mening. In principe zul je niet zo gauw een deodorant in een drogist vinden zonder aluminium, maar sinds kort vind je deze wel door het nieuwe merk "Salt of the Earth". Doordat de deodorant op basis van natuurlijke mineraalzouten geproduceerd is gaat het nare geuren de gehele dag tegen. De formule van de producten zijn 100% veilig hierdoor én doordat er geen aluminium, parabenen, alcohol, drijfgassen, triclosan en minerale oliën in zitten. 

De eerste deo is niet alleen heel erg compact, maar werkt ook op een hele bijzondere manier. De deo is vormgegeven in een stick. De stick dien je nat te maken en aan te brengen onder je oksels. Doordat er aloë vera in de stick zit verwerkt brengt de deo erg fijn aan. En ik heb ervaren dat ik gedurende dag niet één keer extra deo aan hoefde te brengen. 


Ook is hiervan een spray flacon als je de stick niet een fijn systeem vindt bijvoorbeeld. Deze bevat ook geen geur en heeft hetzelfde goede effect. Het voelt erg verfrissend aan wanneer ik de spray aanbreng en ik hoefde gedurende de dag me geen zorgen te maken. 
Mijn favoriet uit alle deodoranten van Salt of the Earth is de spray die wél geur bevat. Ik denk dat ik door het gebruik van mijn normale deodorant zo gewend ben aan geur dat ik deze toch het prettigst vond. De geur is erg fijn en ruikt heel natuurlijk naar lavendel en vanille. Ook deze spray is heel verfrissend en ik hoefde niet nog eens te sprayen. Het enige extra voordeel bij deze is dat je hem wel ruikt in een positief opzicht. 


Ik ben super erg te spreken over deze natuurlijke, dierproefvrije deodoranten. Ze brengen makkelijk aan. Je hoeft niet nog eens te sprayen en ze bevatten bovenal geen schadelijke ingrediënten.

Salt of the Earth unscented stick deo: 7,49 euro - 6,99 euro in Kruidat
Salt of the Earth unscenten spray deo: 7,49 euro - 6,99 euro in Kruidvat
Salt of the Earth scented spray: 8,49 euro

Verkrijgbaarheid: Etos filialen, Kruidvat filialen, Holland & Barret

Auto Post Signature

Auto Post  Signature