De meest fotogenieke mobielhoesjesAfwisselen is nooit verkeerd. Of het nou om nagellak of om telefoonhoesjes gaat. Ik wissel het liefst elke week van telefoonhoesje omdat het leuk is en omdat er zoveel verschillende soorten zijn. Ik werd benaderd om een paar leuke hoesjes erbij uit te kiezen en ik vond de meest fotogenieke hoesjes in deze webshop. 

iPhone hoesjes zijn er in alle soorten en maten. Je hebt hardcases en softcases. Ik ben zelf fan van softcases, deze zijn wat zachter en voelen lekkerder in de hand als je het mij vraagt. Daarnaast bieden ook de softcases genoeg bescherming. Ik vind het design van dit hoesje super leuk. De bloemen zijn prachtig en het font dat gebruikt is als lettertype maakt het geheel heel Pinterest proof. Ook houd ik ervan dat je de iPhone er nog doorheen ziet. Dit hoesje heeft wat meer uitleg nodig. Ik volgde namelijk in 2014/2015 allerlei Instagrammers uit Duitsland, zij hadden altijd de leukste foto's waarvan ook dit iPhone hoesje. Ik zocht overal naar een soortgelijk hoesje, maar geen resultaat. Nu scrolde ik door deze webshop en kwam ik hem tegen, hij is er ook in het roze. Ik ben er helemaal verliefd op. Het hartjes detail bij de camera en het appeltje dat nu zichtbaar is vind ik een heel mooi detail. 
Een klassieke marmeren softcase valt ook niet te missen. iPhone 5 hoesjes maken je iPhone net even wat mooier vind ik. Wat ik mooi vind aan dit hoesje is het marmeren printje, veel marmeren printjes zien er nep uit, maar deze daarentegen lijkt bijna van echt steen. 

Ik ben helemaal weg van deze hoesjes. Ze maken mijn iPhone 10x mooier en staan ook heel erg leuk op de foto. Daarnaast bieden ze natuurlijk stevigheid en bescherming. Deze hoesjes vind je in de webshop hoesjes-outlet.

Auto Post Signature

Auto Post  Signature