The Rubz Boots & Armcandy


Een tijdje geleden alweer kreeg ik super leuke items opgestuurd van het Deense bedrijf The Rubz. The Rubz is een bedrijf dat haar producten op een speciale manier vormgeeft. Zoals je ziet bestaan de producten voornamelijk uit elastiek. Dit maakt de producten naar mijn mening niet cheap, ze zien er mooi afgewerkt uit en ik ben erg benieuwd geworden naar de kwaliteit. 

Het eerste armbandje is het Nano Taupe & Gold armbandje. Dit armbandje lijkt een beetje op een luxe versie van een loombandje. Een paar jaar geleden was loomen met elastiek natuurlijk een hele hype. Dit armbandje vind ik er gelukkig niet cheap of kinderachtig uitzien doordat het me daaraan doet denken. Ik vind het een heel mooi classy armbandje en hij zakt niet snel van je pols af door het elastiek. 
Naast het hebben van 1 armbandje in de webshop hebben ze ook sets met meerdere armbanden. Dit is het Nano 2-pack in het zilver. De armbandjes passen goed bij elkaar en in een setje ziet het er naar mijn mening nog leuker uit dan een apart armbandje. Ook zit er een klein medaillon aan het middelste armbandje met daarop het merk en aan de andere kant een leuk diamantje, mooie afwerking. 
Als laatste, maar zeker niet de minste, de Rubzboots. Deze laarsjes zien er erg speciaal uit. Het lijken net regenlaarsjes, maar dan de luxe variant daarvan. Ook vind ik ze wat weg hebben van chelsea boots. Ze zitten erg lekker, zijn wat lastiger uit te krijgen door het materiaal. Maar over het algemeen ben ik erg blij met ze. Het zijn toch wel eyecatchers ook al zijn ze erg simpel.

In dit artikel zitten items verwerkt die ik ontvangen heb van een bedrijf/webshop ter review
Post Comment
Malou | Blonde Blossom zei

Die armbandjes heb ik wel vaker gezien en vind ik heel leuk, maar die laarsjes! Wauw, wat een prachtige en leuke schoenen zijn dat! Ik hou van die regenlaars feeling. Malou x

Martiena zei

Alles ziet er super leuk uit! Precies wat je zegt: een luxere uitvoering van... Erg leuk! Ben nu al geneigd om verder hierover op te zoeken ;)

Tessa | Daily Inception zei

Gaaf spul! Vind vooral het armbandje echt chic!

Manon zei

Hele mooie armbanden en die laarsjes vind ik wel heel erg gaaf ! Perfect voor dagen zoals nu

Rebecca zei

Oh eigenlijk voor het eerst dat ik een armbandje van the rubz mooi vind. Normaal vond ik ze niet zo, maar deze vind ik erg gaaf!

MamaPlaneet zei

De armbandjes heb ik inderdaad wel eerder gezien maar niet in combinatie met de laarzen. Niet helemaal mijn ding, maar leuk!

Amy zei

De armbandjes kende ik al langer, echt heel leuk. De laarsjes had ik nog nooit eerder gezien maar ze passen er wel goed bij!

Nathalie - Volgmama zei

Ik vind de laarsjes prachtig. Die wil ik ook!

Layla zei

Niet echt mijn stijl maar als jij er blij mee bent dan is dat genoeg

Unknown zei

Ik vind de armbandjes erg leuk. De laarsjes niet naar mijn smaak, maar daar valt natuurlijk over te twisten. Jij veel plezier ermee

Latanie zei

Ik kende alleen de dikkere Rubz armbanden! Ik vind de dunnere echt veel leuker staan! De laarsjes zijn ook tof, zou ze zeker dragen op een festival!

Auto Post Signature

Auto Post  Signature