Meer energie krijgen door thee?!Thee, you either hate it or you love it. Ik ben die laatste persoon, ik ben echt een theeleut. Ik drink de hele dag door thee. Zeker nu ik een full-time stage doe. Heerlijk. Je zet een flinke pot thee en dan kan je weer een uurtje vooruit. Er zijn ook zoveel soorten en smaken thee. Er is zelfs een Energy Boost thee, daar vertel ik je meer over. 

Tastea heeft aan alles gedacht. Er is een Tastea beker, die overigens onwijs handig in elkaar zit. Als je net als ik veel reist is een beker erg handig om mee te nemen en zo snel thee te drinken. De beker bestaat uit een dubbele laag zodat je je niet verbrandt aan de thee. Ook zit er een koortje aan waaraan je de beker eventueel makkelijker vast kunt houden. Daarnaast zit er een filtertje in dat ervoor zorgt dat je geen kruiden of harde stukjes binnenkrijgt. En de beker zelf is afsluitbaar, hij is niet helemaal gesloten dus ik zou hem niet met thee in je tas doen. 

 Hoe werkt het?Je doet eerst de kruiden in de beker, je kunt zelf de sterkte bepalen door het aantal kruiden. Ik drink mijn thee nooit zo sterk dus doe er een laagje van een paar centimeter in om toch de smaak te krijgen. 


Dan giet je het gekookte water over de kruiden heen, het water mengt zich vanzelf samen met de kruiden en creëert zo een lekker smaak (en geur). Nu heb je dus wel dat als je gaat drinken dat er enorm veel kruiden in je mond zullen komen, dat willen we niet. 


Het enige wat je nu doet, is het filtertje erop. Dat voorkomt dus dat er zoveel kruiden of harde stukjes in je mond zullen belanden. 


Dan doe je de dop erop en vergeet vooral niet de thee een beetje af te laten koelen. Door de dubbele laag kan je minder goed inschatten wanneer de thee afgekoeld genoeg is, dus pas daarmee op. Uit de beker haal je twee kopjes thee, super handig! En na afloop kan je de beker makkelijk omspoelen en weer opnieuw gebruiken. 

Energy Boost


Tastea heeft enorm veel soorten thee. Zelfs theesoorten waar ik nog nooit van gehoord had. Omdat ik zulke lange dagen maak en wel wat energie kan gebruiken koos ik de Energy Boost thee. Een extra dosis energie vindt iedereen denk ik wel handig. De Energy Boost thee bevat: Mate green, rooibos, sinaasappelschil, blauwe maïsbloem en bloemblaadjes. Een mix van neutrale kruiden met bloemige kruiden en natuurlijk een vleugje fruit. Dit alles hoopt op het voorkomen van stress, geeft je een vitamine boost en laat je ontspannen. 


Ik vind de thee erg lekker, de beker is ook erg handig. De Energy Boost thee is een beetje wat ik zoek in een thee. Niet té zoet, maar ook niet té kruidig. Hij ruikt lekker en proeft ook nog eens lekker. Ik voel me wel iets energieker na een kopje thee van Tastea. Uit 1 blik kun je maar liefst 41 kopjes halen, als je dan nog geen energie genoeg hebt, dan weet ik het ook niet meer. 

Het is zeker aan te raden om een theesoort te passen die bij jou past. Thee drinken zorgt niet alleen voor hydratatie maar natuurlijk ook voor het binnenkrijgen van vitamines. Dus als je net zo'n theefanaat bent als dat ik ben, dan zou ik zeker even een kijkje nemen bij de theesoorten van Tastea. 

Dit artikel is in samenwerking met Tastea
Post Comment
Manon Dijkhuizen zei

Ik ben ook echt dol op thee! Ook op koffie trouwens haha! Zelf drink ik vaak groene thee of munt thee :) x

Annemarel zei

hier ook een theeleut! Maar dit merk ken ik niet. Ben zelf vooral van De groene thee

Pink it zei

Ik ben ook een theeleut maar koop dan gewoon thee in de winkel en daar drink ik een aantal grote mokken per dag van x

TessaC zei

Heerlijk! Ik kan de hele dag wel thee drinken. De thee ziet er fantastisch uit, de beker daar ben ik nog niet helemaal van overtuigd...

Marguerita zei

Deze lijkt me ook heerlijk, heb zelf de detoxkuur van Tastea en de ijsthee varianten en die laatsten zijn ook een aanrader. Fijn merk dit!

www.beautytag.nl zei

Ik ben ook een echte theemuts. Ik drink ook de hele dag door thee. Ik heb nu net een kopje witte thee gezet. Kan ik zo van genieten. De thee ziet er heerlijk uit!

Nathalie - Volgmama zei

Dat ziet er goed uit. Zou het best eens willen proeven.

Marlies zei

Ik drink zowel thee als koffie eigenlijk ;)
Maar ik vind het wel altijd super als ik nieuwe soorten thee ontdek en al zeker van die losse thee. Dat is altijd lekkerder van smaak dan in zo'n zakje.

Het systeem ziet er ook best handig uit! :) Ga ik eens bekijken!

Diana zei

Met vlagen ben ik dol op thee. Soms totaal geen zin in en dan drink ik het wel 5 keer op de dag! Maar deze thee ziet er lekker uit en ook handig in zo beker die je mee kunt nemen. Scheeld weer!

Sarah zei

Zeker weten gek op thee, ben soms alleen te lui om het te maken (ik weet het, TE erg gewoon). Ik heb laatst ook zo een lekkere kruidenmix gehaald met van alles erdoorheen, maar deze ziet er ook heerlijk uit!

Auto Post Signature

Auto Post  Signature