Kruidvat Colors to Play Wash Out Plum
De laatste tijd zie je overal de color wash-out voorbij komen. Turquoise, perzik, plum... noem maar op. Ik vind het er soms zo mooi uitzien! Maar het kan ook wel erg duur zijn, daarom heeft kruidvat ook een color wash out, die voor iedereen betaalbaar is. 
De kleurcrème zit in een doorzichtige flacon waardoor je de kleur meteen herkent. De kleur die ik opgestuurd kreeg is een donkerpaarse plum kleur. de substantie is erg dik, een soort extra dikke conditioner. het voordeel van dit product is dat je het super snel en makkelijk aan kunt brengen in je haar. Je brengt het product aan op droog haar, met een verfkwastje. Zorg dat je geen plukken vergeet. Je laat het een half uurtje intrekken, en dan is het tijd om het uit te spoelen! De kleur is goed ingetrokken wanneer je haar bij het uitspoelen geen kleur meer afgeeft. De kleur blijft een weekje in je haar zitten. 


En dit is het resultaat! De kleur zie je vooral goed op licht haar. Hier zie je een mooie rode/paarse gloed. En het bleef een weekje goed zichtbaar, daarna vervaagt het vanzelf weer. Ideaal voor als je even zin hebt in iets anders!


Daarnaast zitten er ook nog verzorgende producten bij. De producten zijn belangrijk voor de afwerking van de kleur. Je haar wordt natuurlijk wel in contact gebracht met verf, dus een goede verzorging is essentieel. De Color & Gloss crèmespoeling en shampoo houden je haar in een goede staat. 

De shampoo ruikt heerlijk fris, maar toch zoet en heeft een doorzichtige substantie. De shampoo moet je 2 minuutjes laten intrekken na het aanbrengen en dan goed uitspoelen. Hij laat je haar mooi glanzen na de Color Wash out. De crèmespoeling heeft een ietwat dikkere substantie, zoals bij alle conditioners en crèmespoelingen. Hij zorgt voor een extra voeding en glans. Zo blijft je haar goed in tact na het kleuren! 

De kleur wash out is in nog 5 andere kleuren verkrijgbaar, het is een fijn en makkelijk product. Het is snel en geeft een mooi resultaat, en mocht je niet tevreden zijn met het resultaat, dan is het na een weekje weer weg!

kleurcrème plum : 3,99 euro
Color & Gloss Shampoo : 1,79 euro
Post Comment
Madelon zei

Ik ken dit inderdaad, nou ja heb het zien staan zelf nooit geprobeerd. Wil het wel eens proberen. Leuk om nu een verslag ervan te hebben gezien. Geeft me wat meer moed haha

Amy zei

Ik vind dit soort producten altijd spannend. Gelukkig mag het resultaat er best wezen!

Anne zei

Wat handig zeg, het is dus eigenlijk een soort oefenverf omdat je het er gewoon na een weekje weer uitspoelt.

Laura zei

Likt me toch wel spannend om zoiets uit te proberen! Maar dus extra handig als je het weer uit kan wassen ;) Ziet er mooi uit!

Merel van Berkel zei

Ziet er mooi uit. En is idd perfect als je eventjes iets anders met je haar wil doen, zoals voor een festival.

Manon zei

Ik vind zoiets altijd eng om te proberen, maar bij jou vind ik het er wel leuk uitzien !

Elles zei

Eng hoor, om zoiets te testen! Ik vind het resultaat wel goed gelukt!
Liefs,
Elles

Roelina zei

Wauwm gaaf zeg! Ik kon dit nog helemaal niet. Fijn dat het betaalbaar is. Ga ze meteen scoren van de week.

Nathalie - Volgmama zei

Leuke prijs ook. Ik denk dat het op elke haarkleur een ander effect heeft.

Pink it zei

De wash out is vooral leuk om eens te proberen, maar omdat ik donker haar heb zal het effect denk totaal niet zichtbaar zijn x

Auto Post Signature

Auto Post  Signature