Eye(brows) on fleek met Herôme cosmeticsMijn favoriete soort make-up is en blijft toch wel de make-up voor de ogen. Ogen zeggen zoveel en ik vind dat wenkbrauwen ook deel uitmaken van je ogen. Je ogen en wenkbrauwen kunnen zoveel verschil maken. En je wenkbrauwen bepalen je hele look. Ik laat jullie zien wat Herôme voor ons in petto heeft op dit gebied. 


Naast alle prachtige nagelverzorging heeft Herôme ook kwalitatief goede producten in de categorie eyecare. Wenkbrauwgels/poeders/potloden/slijpers... noem maar op. Daarnaast heeft Herôme ook dit leuke accessoire, een make-up tasje. Wat is er nou niet handiger dan een praktisch tasje om alles in op te bergen en/of om alles in mee te nemen op vakantie. Het tasje heeft allerlei handige vakjes waarin je alles makkelijk op kunt bergen. Ik vind het een heel mooi en handig tasje, er past meer in dan je denkt!Ook je wimpers hebben verzorging nodig. Deze Lash Balm zorgt voor stevige wimpers voor én na het aanbrengen van mascara. Je kunt deze balm aanbrengen voordat je de mascara aanbrengt als een soort verzorgingslaagje, maar hij is ook apart te gebruiken ter verzorging van je wimpers wanneer je even geen mascara draagt. Deze Lash Balm heeft niet alleen een verzorgende werking, maar ook een voedende werking waardoor de wimpers langer worden. 

Lash Balm - 16,95 euro

Een product dat veel verandert aan je gezicht is mascara, het maakt je ogen sprekender en levendiger. Ik vind mascara een heel belangrijk product in mijn routine en eigenlijk hét product dat ik niet zou overslaan. Deze mascara bezorgt je twee prachtige volumineuze wimpers. Daarnaast is deze mascara niet alleen in een mooie intens zwarte kleur verkrijgbaar, maar ook in een bruine tint. Bruine mascara kan de look wat verzachten, met toch volume. 

Mascara - 16,95 eurolinks met wenkbrauwpoeder - rechts zonder wenkbrauwpoeder

Ik ken veel mensen die zweren bij het gebruik van een wenkbrauwpoeder tegenover een wenkbrauwpotlood. Poeder gaat natuurlijk veel langer mee en is makkelijk en snel aan te brengen. De wenkbrauwpoeder van Herôme is in veel kleuren verkrijgbaar en wordt geleverd met een kwastje en een mooi spiegeltje aan de binnenkant van het doosje. Het kwastje verdeelt de poeder goed en brengt niet vlekkerig aan. Ik vind dat de poeder een heel mooi en natuurlijk effect creëert. Je kan het natuurlijk zo natuurlijk maken als je wilt bij het aanbrengen. 

Eyebrow Powder - 19,95 euro


3 prachtige glanzende highlighters voor onder je wenkbrauwen. Ik ben gek op highlighters. En je moet zeker niet onderschatten wat deze highlighters toe kunnen voegen aan je look. Dit highlighter potlood lang mee en kan bijgeslepen worden en ik heb de kleur sundew. Een prachtige warme glans die de wenkbrauwen een finishing touch geeft. 

Highlighter Sundew - 14,95 euro
Geen wenkbrauwgel aangebrachtWel wenkbrauwgel aangebracht

Om de wenkbrauwen mooi op hun plek te houden en af te werken is een wenkbrauwgel erg handig. Herôme heeft verschillende varianten wenkbrauwgel, in kleuren, maar ook doorzichtig wat ik zelf erg fijn vind. De gel plakt niet na het aanbrengen en kamt de wenkbrauwen nog eens extra in model. 

Brow Gel Professional - 16,95 euro

Dan misschien wel één van mijn favoriete producten uit de eyecare lijn van Herôme. Het wenkbrauwpotlood. Een product dat makkelijk me te nemen is en multifunctioneel is. Bij het potloodje zit een slijpertje en een kammetje aan de achterkant van het potlood. Wat me meteen opviel na het aanbrengen van het product was hoe makkelijk het ging. De meeste potloodjes kunnen nog best stroef zijn of juist te zacht. Dit potloodje daarentegen brengt soepel en snel aan met het juiste pigment. Ik ben er helemaal weg van, en dat kun je wel zien aan het resultaat. Geen producten aangebrachtWenkbrauwpotlood aangebrachtResutlaat aanbrengen wenkbrauwpotlood


Brow Pencil Brown - 16,95 euroZie je het verschil tussen rechts en links? Zoveel kan een wenkbrauw met je gezicht doen. De producten van de Herôme Eyecare lijn zijn ontzettend fijn in gebruik en hartstikke betaalbaar, ik zou ze van harte aanraden.

Dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb ter review 
Post Comment
Laura | LvanR.nl zei

Grappig, ik wist niet dat Herome ook andere producten heeft naast nagelverzorging!

Marjolein zei

Ik vind het super dat je veel én duidelijke foto's gebruikt. Zo zie je het resultaat van de producten zoveel beter! Die wenkbrauwgel lijkt me trouwens echt wel interessant.

Nail Passion zei

Ik kende Herome ook alleen van de nagelproducten. Wat een fijne en uitgebreide review waar je het stap voor stap laat zien. Het uiteindelijke resultaat is erg mooi en natuurlijk.

Jessica zei

Wat een fijn uitgebreide review. Ik ken enkel de nagelproducten, leuk om eens wat anders te zien.

Latanie zei

Wat een leuke set, handig in zo'n tasje. Ik gebruik zelf het liefst een pommade of poeder voor mijn brows. Een potloodje vind ik vaak te hard ogen en moeilijker te blenden! Ik heb ook een gelijkaardige highlighter potlood!

Serafina Juarez zei

De wenkbrauwpoedrr en de mascaras lijken me echt goed.. Thanks voor de tips... Xxx

Madelon zei

Ik kende Herome eigenlijk alleen van de nagellak.. Oeps! De wenkbrauwpoeder is fantastisch zeg. Wat een verschil dat kan maken met een beetje mascara erbij he?!

Mama's Liefste zei

Mooi setje en een handig tasje daarvoor. Ik gebruik ook graag poeder voor de wenkbrauwen

Sammy Meinderts zei

Aah wat leuk om eens wat anders te zien dan hoe ik zelf mijn wenkbrauwen doe! Ik gebruik al m'n hele leven hetzelfde potloodje van Hema, haha! Maar omdat ik rood haar heb is het best lastig om de juiste kleur te vinden! :)

Anja zei

Wat leuk dat je alles zo overzichtelijk stap voor stap laat zien.

Vlijtig Liesje zei

Wauw ik vind het effect van dat wenkbrauwpoeder heel mooi. Je ziet enorm verschil! Mascara gebruik ik nooit, maar dat poeder lijkt me wel wat.

A Fashion Taste zei

Ik heb dat wenkbrauwenpoeder ook getest en vind het top!

Merel van Berkel zei

Nooit geweten dat Herome ook andere producten verkocht dan voor je nagels. Je ziet duidelijk het verschil. Je gezicht spreekt meer met het poeder. Mooie foto's trouwens!

Melanie zei

Duidelijk omschreven. Voor een make-up nitwit als ik erg fijn. Snap nu een stuk beter waar sommige producten voor zijn. De wenkbrouw poeder is wel iets wat ik wil uitproberen.

Marsha von Winckelmann zei

Je ziet zeker verschil! Ziet er mooi uit. Ik heb zelf nog nooit wenkbrauwpoeder geprobeerd.

Alexa Op 't Land zei

Vooral bij de wenkbrauwpoeder zie je veel verschil ik vind zelf voor mij de mascara niet heel fijn maar dat komt voornamelijk door het borsteltje, mijn voorkeur gaat uit naar een ander. Ook vind ik de wenkbrauwpotlood en gel mooi bij je staan. Heel natuurlijk!

Verena Van Den Hoven zei

Ik zie zeker verschil. Wat een prachtig resultaat zeg. Je wenkbrauwen zijn echt mooi gelukt

Madelon zei

Handige set zeg. Je kan zeker het verschil zien mooi resultaat

Auto Post Signature

Auto Post  Signature