Een stylish telefoonhoesje voor hem en haarWij vrouwen moeten niet onderschatten hoe belangrijk een man een mooi en goed telefoonhoesje vindt. Ik ben persoonlijk heel vaak opzoek naar originele, mooie en passende telefoonhoesjes. Inmiddels heb ik al een hele collectie want ja... vrouwen houden nou eenmaal van afwisseling. In deze post laat ik telefoonhoesjes zien, maar niet alleen telefoonhoesjes voor vrouwen. Telefoonhoesje voor hem
Martijn is fan van Liverpool voetbal. Dus toen ik dit iPhone 7 hoesje voorbij zag komen dacht ik meteen aan hem. En mannen, ik snap jullie obsessie met voetbal en ik kan me best voorstellen dat het dan ook leuk is om ermee rond te lopen in de vorm van een logo op een telefoonhoesje. Ik ben bijvoorbeeld dol op make-up/fashion en dergelijke dus ik zou eerder met een telefoonhoesje rond willen lopen dat daarbij aansluit. 

Nog niet zo lang heeft Martijn een iPhone 7, een nieuw hoesje is dus wel essentieel om hem goed te kunnen beschermen tegen beschadigingen. Het hoesje is doorzichtig waardoor de mooie matte achterkant van de telefoon ook nog goed te zien is naast het logo. Martijn is enorm blij en tevreden met zijn telefoonhoesje. Dus mannen mochten jullie opzoek zijn naar een specifiek telefoonhoesje van een voetbalclub? Bekijk dan zeker deze telefoonhoesjes.

Telefoonhoesje voor haar 


Zoals ik zei, ik heb weer andere interesses en hobby's die ik graag laat zien door ze bijvoorbeeld te weergeven op mijn smartphone hoesje. Mijn blog gaat natuurlijk hoofdzakelijk over beauty en beauty kunnen combineren met lifestyle (dat gebeurt toevallig nu in deze post) dat is geweldig. Ook ik koos een transparant hoesje. Ik vind transparante hoesjes over het algemeen mooier, hierdoor zie je toch nog de achterkant van je mobiel en lijkt hij optisch wat groter doordat hij niet wordt bedekt met een hoesje. Het is een super schattig hoesje dat goed bij me past én daarbij ook nog eens bescherming biedt. 

Blij ben ik zeker en Martijn ook. In de webshop waar we deze hoesjes aan hebben geschaft verkopen ze nog veel meer unieke hoesjes. Het is zeker een kijkje nemen waard.


Prijs: 9,95 euro beide


Wat vinden jullie van deze telefoonhoesjes?
Post Comment
Nail Passion zei

Beide hoesjes zijn leuk. Ik ben echt iemand van de hoesje mijn vriend helemaal niet.

Annemarel zei

Ze zijn beide leuk! Ik wil altijd hoesjes die je telefoon meer beschermen, dus van die wallet-hoesjes. Sinds ik die heb, heb ik ook geen portemonnee meer. Win win dus!

MamaPlaneet zei

Leuk zo toch. Een hoesje vind ik persoonlijk onmisbaar. Het beschermt mijn smartphone. En aangezien smartphones tegenwoordig onmisbaar zijn, vind ik het wel belangrijk.

Pink it zei

Vooral het beauty hoesje vind ik erg leuk, maar ik shop ze meestal bij Ali ...lekker goedkoop :-)

Merel van Berkel zei

Wat leuk, vooral omdat je aan beide hoesjes kunt zien wat jullie leuk vinden.

S zei

Ik heb toevallig een nieuwe telefoon en een heel saai leren hoesje gekocht waar ook een pinpas en dergelijke in kan. Leuke hoesjes zijn echt tof hoor, en jullie hoesjes zien er leuk uit maar ik besteed er vrij weinig aandacht aan.
Wat ik wel leuk vind is dat de hoesjes zo persoonlijk bij jullie lijken te passen, had er nooit over gedacht dat zoiets iets over iemand kan zeggen (op een positieve manier!)

Jill zei

Ik besteed nooit echt aandacht aan hoesjes. Ik heb nubeen transparante tpu hoesje en die bevalt me prima. Inmiddels al 1 jaar oud.

Laura - I scream beauty zei

Ik vind ze allebei erg leuk!

Mama's Liefste zei

Beide erg leuk! Mijn vriend is hoesjes-loos, maar ik zou niet weten was ik mijn pasjes zou laten

HippieHappyHousewife zei

Leuke hoesjes hoor! Ik heb zelf altijd bescherming om mn tel, nu heb ik een doorzichtige van de Flying tiger. Ook erg fijn, kun je gewoon de telefoon helemaal zien.

Auto Post Signature

Auto Post  Signature