Wat neem ik mee in mijn tas?


Als ik in de trein zit of door Amsterdam loop zie ik honderden mensen, meestal met tassen. Soms mooie tassen, soms lelijke tassen. Bij sommige mensen word ik nieuwsgierig naar de inhoud van de tas. Uiteindelijk ben je toch wel benieuwd wat iemand met zich meedraagt in zijn/haar tas toch? Ik laat jullie de inhoud van mijn tas zien!Omdat het zonnetje nu weer doorkomt is een zonnebril ongeveer onmisbaar. Ik heb pas een nieuwe budget zonnebril gescoord bij de H&M, een look-a-like van de Rayban round zonnebril. En daarbij een mooi zonnebrillen hoesje die ik laatst bij de Primark kocht ter bescherming. 


Soms heb ik zo' n haast in de ochtend dat ik geen tijd heb om even goed naar mijn haar te kijken in de spiegel. Als mijn haar er dan totaal niet uit ziet en het kan wat meer volume gebruiken dan is een droogshampoo ideaal. Deze ruikt heerlijk naar kersen. Lip producten zwerven altijd rond in mijn tas. In het weekend vis ik soms wel 5 lipsticks uit mijn tas en dan begin ik maandag weer met het mikken van lipsticks in mijn tas. Momenteel zwierven Mac Mehr en Nyx Stockholm rond in mijn tas, twee hele verschillende kleuren. Beide mat en wat feller. Mac Mehr is een prachtige dieproze kleur en Stockholm is een lichtbruine/oranje tint. Ik reis elke dag doordeweeks. Mijn ov vergeten is geen optie. Ik heb daarom een superhandig mapje van de Hema waarin ik mijn ov, id-kaart en andere handige pasjes bewaar. Soms voel ik me net Cia met zo' n mapje vast, maar het is enorm handig!


En natuurlijk neem ik ook een portemonnee mee in mijn tas. Deze prachtige echt leren portemonnee ontving ik van Bagage Online van het merk Cowboysbag. Toen ik nog op de middelbare school zat liep iedereen rond met schoudertassen van dit merk, echt leuk. 

Ik koos deze grote zwart leren portemonnee met handige vakjes. Wat me als eerste opviel was de geur. Dat de portemonnee gemaakt is van echt leer daar valt niet over te twijfelen. Het leer heeft een hele sterke aanwezige geur, wat overigens niet storend is, maar je merkt het wel. 
De portemonnee heeft verschillende handige vakjes. Voorin zit een vakje waar pasjes in kunnen, dit vakje heeft geen rits. Achterin zit een rits vakje waar je mobiel of eventueel muntgeld in zou kunnen. In mijn tas zit uiteraard ook mijn iphone 5C, deze past perfect in het vakje. En de middenvakken zijn erg ruim en handig om van alles in op te bergen. Ik ben ontzettend blij met deze stevige portemonnee. 

Dit artikel is in samenwerking met BagageOnline geschreven

reageer
Cassandra zei

Wauw wat heb je lekk weinig in j tas zitten! Ik sjouw echt veel meer zooi mee Hahah!

sophia zei

Die zonnebril is echt cool! Mijn mac lipstick neem ik ook overal mee naartoe! :D

Marileen van Mamaissues zei

Je tas is best netjes :)
Die van mij is altijd een rommel
Een keer in de zoveel tijd ruim ik m weer op
Vrouwen en hun tas ;)

A Fashion Taste zei

Ik heb veel meer rommel in mijn handtas 😂😂

Rosita Rampertaap zei

Ik vind dit soort posts altijd leuk om te lezen! Toen ik net met mijn blog begon, heb ik er daarom ook een geschreven. Ik neem eigenlijk bijna geen handtas meer mij, tenzij de situatie hierom vraagt. Ik krijg er namelijk vaak last van mijn rug door. Ik neem vaak gewoon mijn rugzak mee. een zwarte met goudkleurige details. En als ik bijna niks mee hoef te nemen, neem ik alleen mijn portemonee mee, die een lang hengsel heeft, zodat je hem crossbody kunt dragen.

Anne zei

Leuk! Sinds ik moeder ben vind ik ook altijd luiers, kleurpotloden, doekjes etc in mijn tas. Daardoor is het soms een ontzettend zooitje! Dat van die lippenstiften herken ik wel, ik ben alleen altijd de goede kleur kwijt🙈

Amy zei

Ik heb ook altijd een droogshampoo mee in mijn tas!

Matte and Shimmer zei

Ik heb ook altijd lipsticks bij me :D zo handig! Fijne spulletjes heb je :)

Theloveforpink Danielle zei

Wat een mooie items. Prachtige foto's ! Mijn tas is echt een vreselijke puinhoop. Wordt wel eens tijd om hem te organiseren.

maikel zei

Wat een mooie items heb je bij je zeg!

Auto Post Signature

Auto Post  Signature