Trind BoHo Vibes voorjaar/zomer collectie 2017Het mooie weer betekent niet alleen fel gekleurde kleren, oogleden en schoenen, maar ook felgekleurde nagels! Ik ben gek op het dragen van nagellak. De ene keer draag ik een onopvallend kleurtje en de andere keer een mega opvallend kleurtje. Met deze voorjaar/zomer collectie zal nagels lakken een feest worden. 


De collectie bestaat uit 6 kleuren. 2 zachte pastel kleuren, een fel roze kleur, een diep groenblauwe kleur, een felrode kleur en een speciale geel/oranjekleur. Ik ben enorm benieuwd en de lakken zien er allemaal prachtig uit. De flacons vind ik ook erg mooi vormgegeven.

Bij elke foto is de lak met 2 laagjes aangebracht

Las Dalias (CC234) - De kleur Las Dalias is een mooie zachtroze kleur, een kleur die altijd wel van pas komt en bij ontzettend veel outfits past. ik vind het een hele mooie kleur en zal deze vaak dragen.

Es Vedra (CC235) - De mintgroene lak is ook erg mooi. De kleur doet me een beetje denken aan tandpasta, een hele frisse kleur vind ik het.

Happy hippie (CC263)- Het is al een tijd geleden dat ik echt een fuchsia kleur heb gedragen. Een felle zomer kleur vind ik dit. Ik houd wel van deze felle tint roze.


Belearic Blue (CC237) - Een bijzonder kleurtje vind ik dit. Ik denk dat dit één van mijn favoriete lakken is in deze collectie. Een mix tussen blauw en groen, het doet me denken aan diepe zeeën en prachtige schelpen.  Ongetwijfeld een perfecte lak voor de zomer. 

Sunset Ashram (CC238) - Een diepe zonsondergang terwijl je op het strand zit. Een prachtige rode kleur is nooit verkeerd. De dekking is prachtig na zelfs 1 laagje en de kleur is erg intens.

Summer of love (CC239) - Summer of love is een bijzondere kleur die me meteen opviel bij het fotograferen van de producten. Een oranje gele kleur. Soms lijkt hij ietwat meer oranje en soms ietwat meer geel. Ook dit is één van mijn favorieten. Hij dekt erg goed en ziet er meteen zomers uit. 
Ik ben ontzettend tevreden over de nieuwe voorjaar zomer collectie van Trind. Ik had nog geen ervaring met het merk Trind en heb hiermee kennis gemaakt aan de hand van deze collectie. De lakken dekken ontzettend goed, hebben een intense kleur en zijn verzorgend. Mijn twee favorieten uit deze collectie zijn zeker Summer of love en Belearic Blue!

Prijs: 10,15 euro 
Verkrijgbaarheid: webshop


Wat zijn jouw favorieten?

reageer
Serafina zei

Toffe lakjes.. Ikzelf zal meer voor de mintgroene en oranje/gele kleur gaan.. Erg tof.. 😊

cassandra zei

Wat een mooie lakjes zijn dit, mijn favoriet is denk ik de Belearic Blue

maddy zei

Leuke kleurtjes! Lekker zomers ook, een echte eyecatcher als je van mooie nagels houdt. De mintgroene vind ik het mooist!

Anoniem zei

Die gele nagellak vind ik erg mooi! die zou ik zo kopen. Die andere kleuren zijn ook mooi, maar lichte koele kleuren vind ik niet zo mooi bij mezelf.

Theloveforpink Danielle zei

Wat een prachtige kleuren ! Heerlijk zomers.

Dewi zei

Mooie lakjes! Ik vind de Sunset Ashram het mooist. Oker kleurtje vind ik mooi in kleding, maar niet voor mijn nagels denk ik

Go Or No Go zei

Wauw wat een mooie kleuren, en wat een super duidelijke review! Je maakt geweldig mooie foto's zeg! :)

Beauty Unboxing zei

Wat een prachtige kleuren! Ik vind de roze echt te cute!

Karen Liesens zei

De pastel roze tint is mijn favo.

x Karen
www.dressinginlabels.com

Layla zei

De eerste twee lakjes vind ik erg mooi! De andere iets te donker naar mijn smaak

A Fashion Taste zei

Wat mooie kleurtjes allemaal! Mijn favo Belearic Blue! Heel speciaal :)

Annemarel zei

De beide roze tintjes vind ik erg mooi. De rest past totaal niet bij me...zeker dat geel niet. Al is het wel lekker zomers

Pink it zei

Deze collectie bevat echt hele mooie kleuren!

Merel van Berkel zei

Balearic blue is mijn favoriet van deze serie. Vind de kleuren sowieso allemaal erg mooi.

Jill zei

Die Pastel roze kleur en de fel roze kleur zijn toch mijn favorieten. Moet wel zeggen dat ik alle kleuren erg mooi vind.

All About Bertina zei

Wauw wat een prachtige lakjes. De eerste (licht roze) is echt zo mooi! Zeker niet duur voor zulke lakjes.

MamaPlaneet zei

Om heel eerlijk te zijn heb ik nog nooit van Trind gehoord. Ik zie 6 prachtige kleuren die ik zelf ook wel zou gebruiken. Ik vind het alleen wel aan de dure kant.

Unknown zei

Ik laat mijn nagels altijd doen, maar deze hou ik in gedachten. Het zien er zulke leuke kleurtjes uit!

Auto Post Signature

Auto Post  Signature