Sleek Cleopatra's Kiss Highlighter Palette

https://alicejo.com/nl/product/806603/sleek-cleopatras-kiss-highlighting-palette

Als er iets is op beautygebied waar ik dol op ben, dan is het wel highlighter. Sleek is een budget merk dat ontzettend goed is in het produceren van hoog gepigmenteerde highlighters. Dit bleek al eerder toen ze het Solstice palette uitbrachten. Nu heeft Sleek een nieuwe variant gemaakt van dit palette met andere kleuren en tinten. 
Het palette is net als de vorige uitvoering glanzend goud met daarin de letters van Sleek. Ik vind dat het palette daardoor erg luxe oogt en zeker zal gaan shinen in je make-up collectie. 

Het Cleopatra's highlighting palette bevat 4 tinten. Met daarvan 2 in een poedervorm en 2 in een vloeibare vorm. Zelf heb ik de voorkeur voor een highlighter poeder. Maar voor de zomer kan een vloeibare highlighter ook erg mooi zijn. 


- Sphinx - Poeder warm goudkleurig
- Delta - Vloeibaar warm goudkleurig
- Dynasty - Vloeibaar - neutraal 
- Goddess - Poeder - neutraal rozekleurig


Van boven naar beneden:
Goddess
Dynasty
Delta
Sphinx

Sphinx
Goddess is vooral een geschikte kleur als je zongebruind bent straks of als je wat getinter bent. Ik heb nu (nog) geen zongebruind huidje zoals je ziet. Doordat ik een hele lichte huid heb valt de poeder heel donker uit. Het pigment en de glans zijn prachtig, jammer dat het een donkere streep lijkt op mijn huid.  


Dynasty
Dynasty vond ik wat beter uitvallen op mijn huid. Ook deze is ietwat donker, maar de glans en het pigment mengen goed in mijn huid waardoor het geen donkere streep lijkt. 

Delta
Delta is een vrij basic vloeibare highlighter. Deze vind ik erg mooi en staat denk ik iedereen wel. De substantie mengt makkelijk samen met de huid waardoor het niet plakkerig aanbrengt. Deze vind ik erg mooi. 

Goddess
De naam geeft het al weg, deze highlighter ziet er goddelijk uit. Ik denk dat dit toch wel mijn favoriet is. Goddess heeft een mooie roze glans en is goed zichtbaar, wat natuurlijk ook belangrijk is.


Wat een pracht palette bracht Sleek weer uit. Alle 4 de tinten zijn enorm goed gepigmenteerd en mengen goed samen met de huid. De kleur Sphinx viel niet helemaal mooi uit op mijn huid, maar deze zal vast erg mooi staan als ik straks wat bruiner ben geworden door het zonnetje! Goddess en Delta zijn mijn favorieten. Ben jij net als ik gek op highlighters? Dan is dit zeker een palette waar je van zult genieten.

Prijs: 13,99 euro
Deze highlighter is hier verkrijgbaar

reageer
Amy zei

Wat een prachtig palette weer! Ik vind vooral de cream kleur erg mooi.

Cassandra zei

Ahhhh wat weer een prachtig palette! Ik heb zelf de solstice, ze zijn zo fijn!

Serafina zei

Lijkt me een geweldige pallet.. Xxx

so far so sabine zei

Wat een mooi product! Je straalt er helemaal van! Ziet er super uit.

Unknown zei

Lijkt me een geweldig product!

Theloveforpink Danielle zei

Wauw wat een prachtig effect !

Marileen van MamaIssues zei

Heel erg mooi vooral de delta en godess vind ik een mooi effect geven!!

A Fashion Taste zei

Wow ik vind de pigmentatie wel heel leuk voor in de zomer als je een beetje bruin bent!

MamaPlaneet zei

Het ziet er mooi en natuurlijk uit. Ik hou ervan!

Unknown zei

Wat ziet het er mooi uit! Je gaat er helemaal van stralen :)!

Matte & Shimmer zei

Mooi palette! Misschien kun je die ene als glimmende bronzer gebruiken? :D

Nathalie - Volgmama zei

Mooie kleurtjes voor de zomer <3

Mama's Liefste zei

Mooie kleuren! Ik vind de Delta het mooiste staan

Anouk zei

Wat een mooi pallette! Dat doosje is ook schitterend. Ik vind denk ik de vloeibare lichte het mooiste.

Marsha von Winckelmann zei

Mooie verpakking! En de kleuren zijn ook echt prachtig!

Auto Post Signature

Auto Post  Signature