Limited edition provoCATRICE


Ik geef jullie altijd een sneakpeek van de nieuwste limited editions van zowel Catrice als van Essence op mijn blog voordat ze überhaupt in de winkels liggen. Ik ben gek op het zien van de nieuwe edities! Dit keer een editie met een dieprode kleur en een sensueel uiterlijk, ik ben benieuwd!
Cushion powder lips

Eerder zagen we al een soortgelijk product uitkomen bij L'oréal en Catrice probeert het ook uit. Een cushion powder lip powder product. Een mooie paarse kleur en een felle roze kleur, erg mooie kleuren. Nu nog hopen dat het pigment mooi uit zal vallen.  

Consumentenprijs: 4,99 euro

5 prachtige matte kleuren die mooi matchen met de dieprode kleuren van de lipproducten in deze limited edition. 

Consumentenadviesprijs: 4,99 euro
Ook zijn er twee mooie roze blushes te verkrijgen in deze limited edition. 

Consumentenprijs: 3,99 euro


Ook zijn er prachtige nagellak kleuren verkrijgbaar met hele mooie glanzen erdoorheen. Sommige hebben een parelmoer glans en sommige hebben meer een galaxy glans. 

Consumentenprijs: 2,99 euro Voor de finishing touch is er een scented powder, een poeder gemaakt van fijngemalen deeltjes die ook nog eens lekker ruiken.  Ook is er nog een volume dust voor de wimpers. Als je dit product over je mascara aanbrengt zorgen de microfijne deeltjes voor een zichtbaar extra volume. 

Naar welk product ben jij het meest nieuwsgierig?

Deze limited edition ligt vanaf half mei tot en met juni 2017 in kruidvat en trekpleister filialen in Nederland en België

reageer
Marsha von Winckelmann zei

Wat een mooie producten zeg! Helemaal in mijn straatje!

Anne zei

Erg mooi die powderlips. Ik heb t in mijn agenda gezet voor half mei😂😂😂😂niet te missen straks!

Louise zei

De nagellakjes zien er leuk uit! Heb je toevallig geen foto? ☺ Ben benieuwd!

Little Louvain zei

Die producten zien er mooi uit! Ik heb nog nooit producten van dit merk gebruikt haha, misschien hoog tijd!!

Rosita Rampertaap zei

Mooi blog heb jij! Mooi thema! Ik ken dit merk nog niet zo goed. Ik gebruik meestal make-up van the Bodyshop of Rituals. Vooral rode lippenstift vind ik prachtig. Nagellak draag ik heel weinig. Ik kan mijn eigen nagels niet lakken.

Cassandra zei

Oh wat een prachtige kleuren!!

Beauty Unboxing zei

Ziet er allemaal prachtig uit! Ben benieuwd naar de kwaliteit!

Anoniem zei

De kleuren zijn echt prachtig! Vooral die paarse en roze/rode lipgloss.

Auto Post Signature

Auto Post  Signature