Artdeco Summer Paradise Island 2017


Dat de zomer eraan zit te komen valt nu wel te merken aan mijn blog. Overal komen merken met prachtige producten, collecties en zomernieuwtjes. Zo ook Artdeco. Een zomerse gloed op je gezicht, een gebruind kleurtje en voor s'avonds op het terras een mooie bruine smokey eye. 

Artdeco bronzers/blushes zien er altijd prachtig uit. Het doosje heeft een bijzondere bruine verpakking met daarin de bloem zowel aan de binnen als aan de buitenkant. Ik vind de bloem echt prachtig. De pan in de bronzer kan vervangen worden door de blush die ook in deze collectie zit, super handig! Ook heeft de bronzer een prachtig reliĆ«f en hij ziet er gelukkig niet te oranje uit. 

Ik ben ontzettend blij met het effect dat deze bronzer mij geeft. De bronzer benadrukt je gezicht, maar geeft ook extra warmte en dimensie aan je gezicht, dat is wat we willen in de zomer. Een prachtige lichtbruine gloed. En daarbij een poeder die erg groot is qua formaat, als deze bronzer opgaat dan zijn we een paar jaar verder!


Ook heeft Artdeco in deze collectie verschillende High Performance sticks, vloeibare oogschaduw sticks. Makkelijk aan te brengen en met een mooie intense glitter. Ik kreeg nummer 23 opgestuurd. Een donkerbruine kleur met daarin een bijzondere bronzen glans. De kleur bleef na het swatchen enorm lang zitten, hij is dus zeker geschikt voor een avondje stappen!Laat de zomer maar beginnen met deze collectie. Naast deze twee producten zijn er nog veel meer prachtige producten uitgekomen. Ik zal ontzettend profiteren van de bronzer en de High Performance Eyeshadow Stylo. Een collectie vol verrassingen!

bronzer: 24,95 euro
High Performance Eyeshadow Stylo: 11,95 euro

reageer
Annemarel zei

Wat een prachtige verpakking. Alleen dat al maakt het een prachtig plaatje. Mooie review. Mooie teint geeft het ook. Erg natuurlijk

Rosita zei

Heel mooi doosje en wat staat het mooi! Ik draag nooit een bronzer. Daar is mijn huid te donker voor.

cassandra zei

Wat een prachtige bronzer! Hij past mooi bij je huid ook!

Sylvia Vorspaget zei

Heel benieuwd naar de high performance stick! Ziet er goed uit!

Unknown zei

Wat een mooie revieuw. Vind de verpakking ook erg mooi!

Serafina zei

ik ben geen fan van de oogschaduw, maar wel van de bronzer!! wauw! die ziet r prachtig uit! Xxx

Marlies zei

Goede, duidelijke review!
En wat een mooie verpakking zeg :) Ik gebruik niet veel bronzer, maar de oogschaduw zou wel wat voor mij zijn :)

Amy zei

Artdeco is echt zo'n heerlijk merk, serieus ondergewaardeerd in mijn ogen. Ook dit zijn weer mooie producten!

Verena Van Den Hoven zei

Wauw wat een prachtig effect geeft deze bronzer! Deze zou ik ook wel eens willen testen

so far so sabine zei

Ik ben gek op bronzers. De bronzer van Artdeco ziet er super mooi uit.

Marguerita zei

Oh dat doosje <3 prachtig met dat art deco patroontje op de bronzer

Layla zei

Ik heb van dit merk gehoord maar nog nooit wat geprobeerd. Het ziet er wel mooi uit

Unknown zei

Ik zou de bronzer graag eens testen! Lijkt me erg mooi

Merel van Berkel zei

Hele mooie bronzer. Vind hem persoonlijk wel prijzig, maar als je het geld ervoor hebt dan zou ik hem zeker aanschaffen.

Fleur zei

Bijna zonde om die bronzer te gebruiken, zo mooi is het patroontje er op. De kleurt groen van de oogschaduw stick is ook erg mooi! Ik zoek nog zo iets

Auto Post Signature

Auto Post  Signature