STYLETONE BOX MAART 2017 UNBOXING


Een nieuwe maand, een nieuwe Styletone box. Ik word altijd weer vrolijk van de nieuwe box en de daarbij behorende prodcuten. Om de doos zit altijd een nieuwe cover, nu vond ik die cover zo leuk dat ik hem ook even op de foto wilde zetten. Laten we kijken wat er in de box van deze maand zit. 


Allereerst zit er een Kiss Proof liquid lipstick in van Bellápierre. Ik ben gek op liquid lipsticks die mooi mat opdrogen. Ik heb deze kleur bij het openmaken van de box geswatcht en hij stond 2 dagen later nog op mijn hand. Ik kon hem bij het fotograferen niet weer swatchen want dan bleef hij er weer 2 dagen op zitten. Het is dus een mega longlasting matte liquid lipstick. Ideaal voor een feestje, je hoeft hem de rest van de avond niet meer bij te werken. 

Waarde: 20,00 euro
Dierproefvrij
Ook deze keer zit er weer een kwast in de box. Ik ben gek op kwasten en zeker blending kwasten. Deze kwast kan je gebruiken voor het blenden van je oogschaduw. 

Waarde: 18,95 euro
Dierproefvrij
Yes! Eyeliner. Mijn statement product is toch altijd wel eyeliner. Als ik geen eyeliner draag vragen mensen meteen of er iets anders aan mij is. Kortom ik was extra blij toen deze in de box zat. Een liquid eyeliner die lekker lang blijft zitten en mooi dekt. 

Waarde: 8,95 euro
Dierproefvrij
Ook zat er een heel palette in de box. Een wenkbrauwpalette. Ik ben gek op het doen van mijn wenkbrauwen, ik deed nooit mijn wenkbrauwen. maar het is zo leuk om te doen ook al is het niet nodig. Hierin zitten 4 kleuren. Een zwarte, bruine, blonde en primer kleur. Voor ieder wat wils. 

Prijs: 9,95 euro
Dierproefvrij
In de afgelopen unboxingen was het merk Hikari nog niet eerder voorgekomen. Ik was daarom extra benieuwd naar deze transparante poeder. Helaas was hij gebroken toen ik hem openmaakte. Ik vind het erg jammer, maar dit kan natuurlijk gebeuren tijdens het bezorgen. 

Waarde: 15,00 euro
Dierproefvrij


Al met al ben ik ontzettend blij met de inhoud van de box. Er is veel variatie tussen de producten en ik zal de producten allemaal gebruiken. Wat uiteraard wel jammer is, is dat de Hikari poeder gebroken is. 

Totale waarde: 72,85 euro! 
De box zelf kost maandelijks maar 12,50 euro
Wil jij ook een box proberen? Dat kan hier (dagelijks opzegbaar)
Post Comment
Marieke zei

Wat ontzettend leuk zo'n box!!!! Leuke producten heb je ontvangen!

Marsha von Winckelmann zei

Leuke inhoud! Die lipstick vind ik erg mooi! Wel zonde van het laatste product zeg! :(

HippieHappyHousewife zei

Wauw gave producten! Jammer van de poeder, maar ik neem aan dat je 'm nog kunt gebruiken? De lipstick ziet er prachtig uit. Helder geschreven.

Melanie zei

Het is altijd weer een cadeautje voor jezelf hé zo een bix "op je mat". Zonde van de poeder, wellicht kun je deze hechten met wat olie df vaseline.

Malou | Blonde Blossom zei

Dit keer heb ik een beetje spijt dat ik 'm niet heb gekregen. Die lipstick en eyeliner lijken me geweldig! Wel heel erg balen van je poeder trouwens. Malou x

Latanie zei

Mooie box! Altijd handig als je zo nieuwe merken leert kennen! Ik vind Bellapierre zelf een erg fijn merk

Beauty Unboxing zei

Wat een mooie box! Jammer van de poeder, maar verder wel erg leuk!

Cassandra zei

Jammer van die poeder zeg, maar je kunt hem maken... Moet je even googlen. geloof dat Miss Lipgloss (Cynthia.nl) en anders kimtersteege er wel tutuorials van hebben!

Layla zei

Mooie producten. Jammer van de poeder. Je kan een mail sturen dat de poeder gebroken is. Ze sturen dan een nieuwe op.

Eke zei

Mijn poeder was helaas ook stuk, van meerdere mensen heb ik begrepen! Wel een superfijne bix, ben er nog altijd blij mee!

Fallon Christy zei

Lekkere volle box. Je poeder kun je zo repareren ook. Even googlen op gebroken foundation en je krijgt gelijk de oplossing!

Anouk zei

Wat een leuke box! En je maakt er ook mooie foto's van. Die lipstick lijkt me super fijn, vooral omdat hij zo long lasting is. Alleen een beetje lastig als je 's avonds na een feestje wil gaan slapen en het zo lang duurt voordat je hem van je lippen af heb gescrubt.

A Fashion Taste zei

Ik heb de boxen ook een paar keer mogen uittesten en vond het telkens heel goed. Ik ben verliefd op die wenkbrouwen palette

so far so sabine zei

Ik heb de box ook en ik vond het ook een fijne box! Mijn poeder was helaas gebroken :(

Marguerita zei

Oh zonde van dat gebroken poeder, daar zou ik echt van balen. Gelukkig hoefde je er niet de volle mep voor te betalen. 12,50 is netjes, leuke dingen!

Latanie zei

Ik vind zo'n boxen wel altijd fijn om nieuwe merken te ontdekken die ik nog niet kende! En de prijs is ook wel fijn!

Marieke zei

Leuk zon box! Lijkt me ook wel heel leuk om te ontvangen omdat je merken leert kennen welke je nog niet kon!

Diana | Stripe Away zei

Leuke producten en herkenbaar - als ik geen eyeliner op heb vragen mensen of ik ziek ben Haha.

maikel zei

Wat een geweldige unboxing! De make up producten zijn echt prachtig

Esmée Lifestyle zei

Wat enorm zonde van de poeder! Verder ben ik zelf erg benieuwd naar de kwast om je oogschaduw te blenden en de eyeliner. Ik ben echt nog opzoek naar een nieuwe, die fijn aanbrengt en mooi blijft zitten. x

Rachel Kromdijk zei

Zonde van de poeder, hij ziet er goed uit! liefs

Jolien Van Staeyen zei

Wat jammer van de Hikari poeder! Ik heb hier een blush van die ik nu elke dag gebruik!

Liefs,
Jolien
www.thatgirlwithherblog.com

Fleur zei

Wat een leuke box! Ik zou ook heel blij worden van zo'n inhoud. Jammer van de poeder

Auto Post Signature

Auto Post  Signature