Otrium 10days Amsterdam Espradrilles


Afgelopen weekend was er een hele leuke pop-up winkel op Amsterdam Centraal. Ik werd uitgenodigd om eens een kijkje te nemen naar de items en de verschillende merken, super leuk! Ik laat jullie vandaag mijn aanwinst zien. 

Ik ben gek op espadrilles, nu het weer wat warmer wordt is het een perfecte schoen. Ze gaan makkelijk uit en aan en zien er ook nog eens sierlijk en vrouwelijk uit. Deze espadrilles vond ik extra leuk door de punt die bruin gekleurd is en de dikke stevige zolen en niet te vergeten de details op de achterkant. De espadrilles zijn van het merk 10 days Amsterdam, ik had zelf nog niet eerder van dit merk gehoord, maar ik vind dat ze enorm leuke items hebben. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe schoenen. Mocht jij ook leuke kleding items willen scoren van merken als 10 days Amsterdam met een fikse kortingen (50% tot 80%), kijk dan eens op Otrium.reageer
Jolien Van Staeyen zei

Oh leuk zijn ze! Espadrilles zijn echt de perfecte zomerschoen!

Priscilla zei

Deze schoenen zijn echt niet mijn smaak. Espadrilles zijn gewoon niet aan mij besteed. Ik ben wel erg benieuwd hoe je ze gaat combineren. Ik ben benieuwd hoe ze staan onder een zomeroutfit.

Marguerita zei

Wat zijn ze leuk zeg! Met het mooie weer kan ik ook mijn espadrilles wel weer uit de kast halen.

Tine zei

De ideale zomerschoentjes! Ze zien er echt leuk uit maar ik moet wel eerlijke zeggen dat espadrilles zelf mijn ding zo niet zijn maar ik vind ze zeker mooi bij andere dames!

Latanie zei

Heel tof en ze zien er nog super comfy uit ook!

Mama's Liefste zei

Zo fijn dat we weer in espadrilles de deur uit kunnen! Deze zijn ook erg leuk

Anoniem zei

Super leuk, zowel de schoenen als pop up winkels! Ik vind daar vaak de leukste dingen! :)

Esmée Lifestyle zei

Deze zijn zo leuk! Ik vind espadrilles altijd zo lekker zitten, kan niet wachten om ze weer wat vaker te dragen. x

Merel van Berkel zei

Mooie kortingen!
Ik vind je espadrilles heel leuk, lekker zomers.

Unknown zei

Wat leuk! Perfect voor in de zomer!

Cassandra zei

Wat een leukerds! 10 days is een heel mooi merk!

Suzanne zei

Ooh die zijn leuk zeg! <3

A Fashion Taste zei

De espadrilles zijn echt heel mooi!

Auto Post Signature

Auto Post  Signature