Miss Sporty Insta Glow


Een collectie waarmee je ongetwijfeld mooi op de foto staat voor Instagram, de Insta Glow collectie van Miss Sporty. Een collectie met felle kleuren, frisse tinten en leuke verpakkingen. Ik test alle producten uit en kijk of de producten inderdaad doen wat ze beloven.
Een primer en een foundation. Er zijn twee kleuren foundation beschikbaar in deze collectie, een ietwat donkerdere en een hele lichte. Nummer 001 Fair is voor mij de juiste kleur. De substantie voelt erg fijn en luchtig aan, maar lijkt wel goed te dekken op de swatches. Ook zit er een concealer in de collectie die zorgt voor de finishing touche. De concealer heeft een kleine kwast applicator die bij het aandraaien product vrijgeeft. Het kwastje voelt erg zacht aan en is fijn om het product mee te blenden. De kleur van de concealer leek me wat gelig, maar dit kan anders uitpakken op de huid. 


Geen  make-up


De foundation heeft een verbazingwekkende goede dekking. Het puistje boven mijn linker wenkbrauw werd niet bedekt, wat vrij logisch is, maar de rest is helemaal egaal geworden na het aanbrengen van de foundation en concealer. De primer voelde fris en licht aan en gaf een extra hydraterend gevoel. 
De Insta Glow poeder heeft een heel leuk mozaïek patroon met meerdere kleuren die zich samen vermengen tot een geheel. De poeder heeft en vrij neutrale finish en is, lijkt mij voor iedereen wel geschikt om te gebruiken als matterende poeder.

De Insta Glow blush valt niet te missen. Een ultra felle fuchsia kleur die zeker opvalt. De poeder is enorm goed gepigmenteerd en heeft een prachtig patroon in de poeder. Ik vind het een bijzondere felle kleur en ik denk dat ik deze nog wel vaker erbij zal pakken. In de eindlook die ik maakte met alle producten in dit review zie je ook dat de blush een mooie roze gloed geeft, echt prachtig. 
De twee oogschaduw kleuren zijn mooi mat en erg subtiel. Een witte crème, beige kleur die mooi is voor het gehele ooglid en daarbij een licht roze perzikkleur die mooi is om het geheel wat warmer te maken. De oogschaduw zorgt ervoor dat de look een zacht geheel krijg, en ook wel fris door de kleuren. De lipsticks komen beide uit een andere lijn, de oranje perzik kleur heeft een lichtere dekking dan de nude kleur. De oranje perzik lipstick veroorzaakt een beetje velletjes op mijn lippen zoals je kunt zien en ik vind persoonlijk dat de kleur mij niet helemaal staat. De nude kleur daarentegen heeft een hele goede dekking en een fijne subsantie. Dit kleurtje vind ik erg mooi en hij dekt mooi. 
Als laatste een mooie lipgloss met een subtiele glitter. De gloss plakt niet heel erg, maar zoals elke gloss doet plakt hij wel een beetje. Een subtiele gloss die elke dag wel kan.


Wat een mooie collectie. Ik ben zeker ready voor een Insta Glow foto. De felle kleuren vermengd met de subtiele pastelkleuren zien er erg zomers uit voor het voorjaar. Zeker voor de prijs die je er voor betaalt. 

Prijzen:
Primer: 3,99 euro
Foundation: 4,99 euro
Concealer: 2,99 euro
Poeder: 4,49 euro
Blush: 3,59 euro
Oogschaduw mono: 1,99 euro
Lipstick: 1,99 euro & 2,99 euro

De producten uit dit review heb ik ontvangen ter review
Post Comment
Beauty Unboxing zei

Ziet er allemaal best goed uit! Had ik eerlijk gezegd niet verwacht!:)

cassandra zei

Ik ben niet meer zo van de miss Sporty nu ik wat ouder ben, maar dit ziet er wel tof uit

A Fashion Taste zei

Ik ken het helemaal niet maar ziet er wel goed uit!

Tine zei

Is al even geleden dat ik nog Miss Sporty heb gekocht of gebruikt maar deze productjes zien er wel echt heel erg leuk uit, ik zou de foundation en lipstick zeker nog durven kopen!

maikel zei

Wat een prachtige kleuren zeg!

so far so sabine zei

Mooie collectie en wat een uitgebreid review! Heerlijk om te lezen!

Judith Jasper zei

De lipstick zijn echt mooie kleurtjes. Vind de blusher ook super

Beauty Treasures zei

Ik vind het glossje erg mooi!

Marushi zei

Wat een mooie en schattige collectie zeg!

Serafina zei

wauw, een superleuke blog!!! leuke kleurtjes!

Layla zei

Voor een budget prijs zijn dit mooie producten. En jouw staan ze eigenlijk best wel mooi

HippieHappyHousewife zei

Ik gebruik eigenlijk nooit meer miss Sporty, maar deze collectie ziet er mooi uit, echt voor het voorjaar/zomer. En aangezien mijn dochter regelmatig mijn make up gebruikt, is dit misschien wel heel mooi.

Verena Friederich zei

Ik zelf heb de foundation geprobeerd en vond hem totaal niet fijn, hij wou maar niet goed blenden en gaf dus een heel raar effect op mijn gezicht, zo zie je maar weer dat dit bij iedereen anders kan zijn. Rest van de producten klinkt wel heel fijn, misschien miss sporty toch maar nog een 2e kans geven ;)

Marieke Klein zei

Mooie collectie.. Lang geleden dat ik Miss Sporty voor het laatst gebruikt heb!

Mama's Liefste zei

Mooie subtiele kleuren! Ik wist niet dat Miss Sporty nog bestond, haha Ik had altijd het luchtje Musk van ze

Auto Post Signature

Auto Post  Signature