Maybelline Falsies Push Up Angel Mascara
Een mascara die direct mijn aandacht trok was de Maybelline Falsies Push Up Angel mascara. Nu hielp het ook wel mee dat Gigi Hadid de campagne hiervoor deed want die heeft altijd ontzettend mooie wimpers van zichzelf. Omdat ik vaak een eyeliner wing draag vind ik een angel effect in een mascara extra mooi. Een bijzondere mascara met hopelijk een bijzonder effect, we zullen zien. Ik was  namelijk helaas niet zo razend over de vorige mascara die Maybelline uitbracht in deze reeks. 

Wat me meteen opviel was de bijzondere applicator. Een applicator met aan één kant de haartjes om de mascara mee aan te brengen. Het leek me op het eerste gezicht best oncomfortabel aanbrengen. Toch bleek het achteraf misschien wel één van de fijnste borsteltjes die ik in tijden gebruikt heb. Doordat er maar aan één kant haartjes zitten knoei je minder snel en brengt de mascara meteen volume aan in je wimpers. 
Het Angel effect was er zeker als je het mij vraagt, door de wing wek je dat Angel effect natuurlijk sneller op dan zonder wing, maar alsnog vind ik dat de mascara enorm veel volume geeft en dat de wimpers mooi gesepareerd worden. Ik gebruik de mascara sindsdien elke dag en haal er steeds meer uit. Ik kreeg ook complimenten toen ik de mascara droeg, er werd echt verschil opgemerkt. 

Ik ben ontzettend blij met deze mascara en het is zeker een veel betere versie dan The Falsies Push Up Drama waar ik niet zo razend enthousiast over was. 

Prijs: 15,49 euro - hier verkrijgbaar

reageer
Mama's Liefste zei

Wat een apart borsteltje, maar klinkt goed. Zou ik zeker wel eens willen proberen

Unknown zei

Ik vind dat soort borsteltjes zelf niet heel fijn. Maar het is natuurlijk persoonlijk ;)

Cassandra zei

Wat een dun borsteltje! Ik heb nog niet eerder zo'n vorm gebruikt. Maar ik ben een verwend kreng haha want ik gebruik voornamelijk mijn Chanel mascara haha

Jessica zei

Altijd op zoek naar nieuwe mascara, nog altijd niet de perfecte gevonden. Ik geef het zeker eens een kans

Rachel Kromdijk zei

Ah ziet er goed uit wat een fijn borsteltje ook!

Little Louvain zei

Wat een bizar borsteltje! De mascara ziet er wel super uit! Misschien moet ik die ook eens proberen!

Karen Liesens zei

Het resultaat is zeker niet slecht voor een goedkopere mascara. ik heb liever een voller effect maar dat is natuurlijk persoonlijke smaak.

x Karen
www.dressinginlabels.com

Priscilla zei

Het resultaat is inderdaad best heel mooi. Ik vind zelf zulke borsteltjes (of moet ik zeggen kammetjes?) niet zo fijn werken en geef de voorkeur aan een grote borstel met (synthetische) haren.

Fie zei

Wat een cool borsteltje! Als ik zo kijk naar hoe het er bij jou uitziet zou ik zeggen geslaagd! Top seg!

Peggy zei

Tof! Ik ga ook echt de deur niet uit zonder mijn zwarte eyeliner (Wing) haha! Bedankt voor deze review!

A Fashion Taste zei

Ik heb die ook en vind het echt een heel goede mascara :)

Marushi zei

Ik vind het een hele mooie verpakking! Het borsteltje is wel even wennen.

Anne zei

Dat zijn inderdaad fijne borsteltjes. Ik zweer zelf bij de Etos mascara. Simpel maar effectief. Complimenten trouwens voor je foto's

Anoniem zei

Het borsteltje ziet er inderdaad anders uit dan normaal maar het resultaat mag er wezen. Ziet er mooi uit!

Go Or No Go zei

Grappig borsteltje...lijkt me wel wennen!

Diana zei

Handig zulke mascara. Heb pas geleden ook een nieuwe gekocht en ben er zeer tevreden mee.

so far so sabine zei

Toffe mascara, het borsteltje ziet er ook goed uit en de paarse kleur ook!

MamaPlaneet zei

Mascara is een van de weinig dingen die ik daadwerkelijk gebruik qua make up maar dit soort borsteltjes ken ik niet. Ik denk ook dat je dit eerst zelf moet ervaren om te oordelen.

Auto Post Signature

Auto Post  Signature