ESSENCE CAMOUFLAGE FULL COVERAGE CONCEALER


Concealers gaan er altijd snel door heen, tenminste als het aan mij ligt. Ik ontdek graag nieuwe budget toppers omdat het een product is dat je dagelijks gebruikt. Zo kwam Essence op het juiste moment met een nieuwe concealer in haar assortiment. En een review kan zoals altijd niet missen.
De concealer zelf zit niet per se in een hele flatterende huls. De oranje dop laat het product er wel meteen goedkoop uitzien. Essence is natuurlijk ook een goedkoop merk en wat dat betreft is de huls prima.

Wat me meteen opviel aan deze concealer is het formaat. Hij is net wat groter dan alle andere concealers van Essence. Daarnaast heeft hij een ietwat grotere applicator wat ik erg fijn vind voor het aanbrengen van het product. Ook heeft deze concealer een vrij dikke substantie die makkelijk uitsmeert op de huid. Hij verdeelt mooi over de huid en dekt erg goed zoals de naam zegt. 
De concealer heeft een dikke, maar fijne substantie die fijn is om aan te brengen. Ik ben fan. Hij werkt de donkere kringen onder je ogen met gemak weg en bedekt puistjes met één laagje al dusdanig goed dat je ze minder ziet. Ook egaliseert hij de rode plekjes rondom mijn neus.
Wederom erg fijn in gebruik en hier zie je ook weer dat de concealer goed dekt en egaliseert. Ik ben erg blij met het aanwezige resultaat.
Het uiteindelijke resultaat kan ik niet anders dan positief benoemen. De concealer dekt goed, ruikt neutraal, heeft een fijne substantie én heeft een ontzettend goed prijsje. Dus als je een nieuwe concealer nodig hebt, maar je wil niet teveel geld uitgeven dan is dit zeker een goed alternatief voor de ietwat duurdere concealers.

Prijs: 2,59 euro
Verkrijgbaarheid: 05 Ivory (dit review), 10 Fair
Post Comment
Sija zei

Ziet er goed uit! Ik heb nog een nieuwe concealer nodig dus deze ga ik proberen. Ben benieuwd of er een kleur bij zit die matcht bij mijn lichte huid. Liefs, Sija

A Fashion Taste zei

Wauw ik wist niet dat het zo goedkoop was. In eerste instantie zou ik het nooit kopen vanwege het goedkopere packaging. Maar voor dat geld zal ik het misschien eens wel uittesten!

Essere Moda zei

Wauw het resultaat is verbluffend. Dat voor 3 euro! Nice review <3 - https://esseremoda.nl/give-your-face-a-glow-with-glam-glow/

mirjam blanken zei

Het blijft lastig om goede concealer te vinden. Fijn dat je het zo laat zien! Lekker duidelijk ;-)

Hilde zei

Ik durf die goedkopere merken nooit zo goed te kopen maar als ik dit zie dan durf ik het wel aan!

Marsha von Winckelmann zei

Ziet er goed uit! Maar ik blijf toch liever bij mijn oude vertrouwde! ;)

Kimberly Van Urk zei

Oh nice! Heb ook weer 1tje nodig en dit is geen geld voor een mooi resultaat.

Simone Sanders zei

De combinatie van goedkoop en goed spreekt me aan!

Kelly zei

Ik gebruik eigenlijk nauwelijks make up maar om wat plekjes weg te werken zou ik eigenlijk ook wel iets moeten gebruiken dus ik ga zeker eens kijken naar deze :)

Jolien Van Staeyen zei

Ziet er een superfijn product uit!

so far so sabine zei

Ohhh, ik heb dus altijd Chanel en dat is echt niet te betalen! Ik ga deze zeker uitproberen want ik kan er wel 10 van kopen voor de prijs van 1 Chanel. Al ben ik wel veeleisend als het om concealer gaat :)

Xx Sabine

www.sofarsosabine.com

Jo-Lynn zei

Fijn dat je het resultaat zo goed kan zien op je foto's!

Natalie zei

Ik gebruik deze ook al een tijdje! Vind het fijn dat ze bij Essence echt lichte kleuren hebben!

Verena zei

Deze concealer ziet er heel mooi uit!

Miryam zei

Oh fijn! Concealer ziet er goed uit, fijne prijs. Mooie foto's ook. Ik ben een leek op gebied v beauty dus voor mij ook nog leerzaam 😊

Cassandra zei

Als moeder kan ik echt niet zonder concealer. Ik gebruik normaal de NYX porcelein. Maar Dit is misschien wel een toffe budget variant

Auto Post Signature

Auto Post  Signature