7 x dingen om te doen op een vrijdag
Omdat het vandaag alweer vrijdag is leek het me een leuk idee om een post te schrijven over wat je kunt doen op een vrijdag. Vrijdagen zijn altijd ėėn van mijn favoriete dagen in een week. Dat gevoel dat je klaar bent met school/werk/of in  mijn geval stage en naar huis gaat zonder verplichtingen, heerlijk vind ik dat. 
- Bak iets lekkers en eet het vervolgens op

Ik ben de laatste tijd zo geïnspireerd geraakt door verschillende foodblogs, kookboeken en foto's met eten dat ik extra veel zin krijg in koken en dingen maken op etensgebied. Op een vrijdag middag of avond na je verplichtingen is het natuurlijk extra leuk om wat te bakken of koken voor jezelf. Denk aan een cake, brownie, taartje. 

- Zet jezelf op relax-modus

Wat erg belangrijk is als het weekend begonnen is en je hebt geen enkele verplichtingen meer, relax. Denk aan jezelf, verwen jezelf en doe rustig aan met in principe alles. Je hoeft je nergens voor te haasten toch?


- Neem een bad met een gezichtsmaskertje en een bathbombZet de warme kraan aan en pak desnoods een gezichtsmaskertje die je nog had liggen in je kast net als die ene Lush bathbomb waar je toch geen momentje voor kon vinden om hem te gebruiken. 

- Netflix!

Dit klinkt altijd als muziek in mijn oren, zeker op een vrijdagavond. Als je niet weet wat Netlfix is dan vraag ik je vriendelijk of je al lang op deze aardbol leeft. Ik ben gek op het kijken van serie's en natuurlijk sluit deze bezigheid perfect aan bij rust voor jezelf nemen. 

- Nagels lakken

Het leuke is dat ik door mijn stage veel meer bezig ben met nagels en nagelverzorging en nagellak. Meestal heb je doordeweeks zo weinig tijd om je daarmee bezig te houden, ik toevallig niet dus.  Omdat het vrijdag is, is er eindelijk tijd voor! Zoek een leuk voorjaarskleurtje uit om in de mood te komen. 


-Bestel iets leuks

Het is altijd leuk om in het weekend rond te kijken in mooie webshops. Wie weet zit er wel weer wat leuks tussen voor jou. Zeker als de bezorging snel is en je hebt de volgende dag een feestje. Als je dan ook nog eens gebruik kan maken van kortingscodes zoals bij Stylepit en Boohoo dan is het bestellen van nieuwe kleren al helemaal een feestje. En als je via deze codes bestelt steun je daarmee ook nog eens goede doelen. Ik vind dit een heel goed concept, zo maak je niet alleen jezelf blij met je nieuwe outfit, maar ook de goede doelen die je hiermee steunt. 

-Wandelen

Ook vooral niet vergeten te wandelen. Wandelen is zo fijn na een drukke werkweek. Je maakt je hoofd leeg en komt tot rust. Je hoeft niet lang te wandelen en je geniet van de natuur die nu zo langzamerhand weer kleur begint te krijgen. 

Dit artikel is in samenwerking met 1korting
Post Comment
Iraida zei

Top lijstje! Na het werk ga ik kickboksen en dan ga ik zeker even wandelen met mijn hond. Fijn weekend.

Irma ten Napel zei

Op vrijdagavond ga ik altijd in bad haha heerlijk! :)

Sjoukje - meergeldminderstress zei

Ha, mooi lijstje! Wandelen is mijn favoriet voor dit soort dagen.

Kyara Esteva zei

Leuk lijstje! Ik vind wandelen zelf ook erg fijn om te doen!

Nathalie - Volgmama zei

Kijk dat zijn allemaal leuke dingen. Ik wil zeker meer gaan wandelen.

Unknown zei

Een lijstje vol met leuke dingetjes! Ik ga er zeker een paar uittesten. :)

Tiffany zei

Leuk lijstje! Bij mij staat netflix zowiezo altijd op de planning haha

kim zei

Leuk lijstje zo!! Als mama moet je voor bepaalde dingen tijd maken haha. Ik heb dan weliswaar geen bad, maar dat lijkt mij heerlijk. Tijdens het badderen netflix aan en nagels lakken 💪

Faye zei

Heel leuk lijstje geworden! ik wandel zelf ook, elke avond een uurtje.
Verder: hele leuke blog en opmaak ;-)!

XOXO
Faye

Cassandra zei

Wat een leuk lijstje zo! Dit zijn ook wel dingen die ik op vrijdag doe (als ik niet moet werken haha)

maikel zei

Wat een leuke tips! Thanks voor het delen

Judith Jasper zei

Wat een fijn lijstje, moet ook echt vaker doen

Marguerita zei

Fijne tips hoor! Uitgebreid in bad zitten met een tijdschriftje moet ik eigenlijk vaker doen

maikel zei

Wat een fijn lijstje. Ik ga zelf altijd graag even badderen

Fleur zei

Ik moet op vrijdag altijd werken. Maar het lijkt me heerlijk om in plaats daarvan een van jouw tips te gaan doen ;)

so far so sabine zei

Goede ideeën om het weekend mee te beginnen. Komt goed uit, want morgen is het alweer vrijdag!! xx

www.sofarsosabine.com

Serafina zei

Leuk lijstje.. Keep up the good work.. X

Beauty Unboxing zei

Wat een leuk lijstje!

Diana zei

Heb zelf helaas geen bad maar ga regelmatig naar mijn ouders om daar lekker het bad in te duiken. Ook nagels lakken helpt mij te ontspannen.

Auto Post Signature

Auto Post  Signature