BATISTE CHERRY DROOGSHAMPOO
Droogshampoo is één van de nuttigste uitvindingen als je het mij vraagt. Hét merk voor droogshampoo is natuurlijk Batiste. Batiste komt met de leukste uitvoeringen en nieuwe geurtjes en designs. Ook deze keer weer heeft het merk zijn best gedaan. Dit keer gaat alles om kersen, wat ook zeker terugkomt in het design.


Voor als je nog niet bekend bent met het gebruik van droogshampoo heb ik nog even een kleine uitleg hier beneden. 
Hoe gebruik je droogshampoo?

Het is eigenlijk heel simpel in gebruik. Je sprayt het op de vettige plekken in je haar (30 cm van je hoofdhuid af houden) En dan kneed je het een beetje in je haar totdat je zichtbaar resultaat ziet.

Wanneer gebruik je droogshampoo?

Als je haar een paar dagen na het wassen vettig eruit ziet en je wilt het nog niet wassen. Het is ideaal als je geen tijd hebt om je haar te wassen maar je wilt wel voor de dag kunnen komen.

Meestal is je haar na 1 minuut alweer als net gewassen. Het is dus handig, tijdbesparend en daarbij ook nog lekker ruikend natuurlijk.Ik vind de Cherry variant er niet alleen erg leuk uitzien, hij is fijn in gebruik en werkt goed. De geur is niet storend en ruikt naar fris fruit, in dit geval naar kersen. Dus als je nog opzoek bent naar een droogshampoo die lekker ruikt, snel werkt en er hartstikke leuk uitziet, dan is dit zeker een optie.

Batiste cherry droogshampoo 200ml : 4,89 euro
o.a hier te koop

Post Comment
Nathalie zei

Wat ziet die verpakking van die droogshampoo er leuk uit!!! mooie fotos heb je gemaakt:D

Iris The Beauty Magazine zei

Wat een leuke!! Alleen om de verpakking zou ik hem al kopen.

MamaIssues zei

Ik heb nog nooit droog shampoo gebruikt
Misschien moet ik het toch eens gaan proberen!!

Nicole zei

Ik zou echt niet meer zonder kunnen, ik vind droogshampoo echt ontzettend fijn! Ik gebruik zelf de brownie variant!

Romy zei

Wat een superleuke verpakking alleen al! Ik moet me ook echt eens gaan verdiepen in droogshampoos. Ze lijken me erg handig. Ik moet alleen nog eens op zoek naar een dierproefvrij alternatief.

Essere Moda zei

Ik ben gek op droogshampoos! Ik gebruik ze meestal als ik mijn haren heb gekruld. En wat een volume ^-^ - https://esseremoda.nl/spring-beauty-look-with-the-new-collection-of-isadora/

Auto Post Signature

Auto Post  Signature