10 DINGEN DIE JE WAARSCHIJNLIJK NOG NIET WIST OVER MIJ
Af en toe is het leuk om de blogger behind the blog even te leren kennen. Ik heb verschillende persoonlijke artikelen geschreven, maar nog nooit dingen die je wellicht nog niet wist over mij. Dus daarom leek het me wel leuk om 10 dingen die je waarschijnlijk nog niet over mij wist te bespreken. Ik ben zelf ook gek op het lezen van dit soort artikelen bij andere bloggers.
1 Ik ben geboren in België


Als je mijn over mij pagina hebt gelezen dan weet je deze misschien wel. Ik ben in ieder geval geboren in België en niet toevallig of zo, ik heb er ook nog 10 jaar gewoond.  Mijn vader is dominee (extra iets wat je waarschijnlijk niet wist), dominee's verhuizen enorm veel. Na elke 5 jaar in een gemeente kan een dominee weer opgeroepen worden in een andere gemeente en dat kan overal zijn. Mijn vader besloot dominee in België te zijn en we hebben daar uiteindelijk 10 jaar gewoond. Ik heb daar hele mooie ervaringen aan overgehouden en natuurlijk mijn kleuterschool en deels basisschool meegemaakt.

2 Ik ben allergisch voor huisstofmijt


Iedereen is wel ergens allergisch voor, dat hoeft natuurlijk niet zo te zijn, maar ik ben wel één van de gelukkigen met een allergie. De allergie de me besloot bij te staan sinds mijn 4e jaar is huisstofmijt allergie. Nu hoor ik je al denken "wat is huisstofmijt"? Huisstofmijt is eigenlijk een minuscuul beestje dat zich bevindt in dekens, knuffels - eigenlijk in stof. En daar kan je allergisch voor zijn, je reacties daarop zijn niesen, hoesten, hoofdpijn. Gelukkig heb ik simpele medicatie hiervoor en nies ik niet meer zo vaak als dat ik eerst deed.3 Ik speel al sinds mijn 6e viool


Dit is vrij logisch om niet te weten. Ik ben op mijn 6e begonnen met een instrument en ik kon maar niet kiezen totdat ik mijn moeder hoorde alt viool spelen. Ja! Ik ga viool spelen dacht ik vanaf dat moment. Ik heb dat zeker nog 11 jaar volgehouden, tot nu dus. En dat is best speciaal want normaal gezien ben ik vrij snel uitgekeken op dingen. 


4 Ik sport (bijna) nooit 


Ik beoefen al heel lang geen sport meer. Ik deed aan dansen en turnen, maar heb hier simpelweg geen tijd meer voor. Tijd is er altijd en wordt te snel als excuus gebruikt, maar als ik een sport zou nemen zou het erg druk zijn. Ik zou wel willen, maar ik beweeg bijna niet doordeweeks en s' weekends.


5 Ik eet enorm veel


Om gelijk op het vorige punt door te gaan, ik eet enorm veel. Ik hou van eten en als er grote hoeveelheden aanwezig zijn dan eet ik die met alle plezier op. Ik ben ook niet zo snel uitgegeten, mensen vragen zich af waarom ik niet dik word. Geen idee, ik heb daar geen geheim recept voor helaas. 
 

6 Ik kan Fries praten en verstaan


Door mijn vaders werk hebben we ook nog 5 jaar in Friesland gewoond. Ik heb daar groep 7 t/m klas 3 afgerond. Als je daar gaat wonen heb je al vrij snel de taal onder de knie. Je zou zeggen van niet, maar geloof me been there done that. Als ik nu Fries om me heen hoor kan ik het verstaan en dat is ideaal.
 

7 Ik heb een kat


Een gezinslid waar ik erg aan gehecht ben is Luna onze kat. Luna woont al 2,5 jaar in ons gezin ongeveer. Ze is super lief en schattig, maar ze kan ook kattig zijn en even een bijtje of krabje geven. 

8 Ik heb een zus en zusje


Naast Luna heb ik ook een oudere zus (20) en een zusje (14). Mijn zusje Tirza is fanatiek bezig met turnen en mijn zus doet een kunstzinnige opleiding waar dingen bij komen kijken als psychologie en mensen helpen aan de hand van een kunst therapie.9 Ik lust geen melk


Kennelijk vond ik het als kind wel heel lekker en dronk ik het gewoon, maar nu zeg ik liever nee dankje. Ik drink wel melk door dingen heen zoals chocolademelk, maar geen melk op zichzelf.  Ik vind de smaak afschuwelijk en dan spreken we nog niet over de kleur en substantie.


10 Ik ben mega ongeduldig


Dit is een beetje een slechte eigenschap van mij. Ik heb het geduld van een vlieg. Je moet me niet lang laten wachten op iets want dan ben ik alweer 2 jaar verder aan het leven bij wijze van. Ik heb gewoon heel weinig geduld.
Post Comment
Evi zei

Wat een leuk artikel! Ik vind het altijd fijn om weetjes te lezen -dat is dan het nieuwsgierige trekje in mij-. Waar in België heb je gewoond? (als je dat wil zeggen natuurlijk ;)) Ik ben zelf Belgische en dan vind ik het altijd tof om zo'n dingen te weten te komen. Ik ben ook heel lang onsportief geweest trouwens. Al heb ik dit jaar besloten om toch een poging tot sporten te gaan doen, en heb me aangesloten bij een volleybalclub :)

Inez Van de Sande zei

Hey, wij hebben veel gemeen! Ik ben ook geboren in België, ben allergisch voor huisstofmijt, sport heel weinig én ik heb een kat! ;)

Romy zei

Ik vind dit ook altijd zulke leuke artikelen om te lezen. Wat gaaf dat je in België en in Friesland hebt gewoond. Het ongeduldige herken ik heel erg van mezelf ;) En ik heb ook een kat!

Susanblogt.nl zei

Leuke weetjes! Dit soort artikelen vind ik altijd super leuk :p Moet er wel om lachen dat je Fries spreekt, haha. Zou mij dus echt nooit lukken. Enne, ik lust ook geen melk.
Liefs, Susan

Marsha von Winckelmann zei

Leuk om zo meer over je te weten te komen! Ik ben ook allergisch voor huisstofmijt haha. Wel tof dat je ook fries kan verstaan.

Iraida zei

Het is een creatieve manier om jou te leren kennen. We hebben een ding in gemeen. Ik lust ook geen melk, alleen door dingen heen.

Tine zei

Altijd fijn om te de persoon achter de blog te leren kennen! Waar ergens heb je in België gewoond? Ik heb ook zelf toevallig viool gespeeld maar heb het jammer genoeg niet zo lang volgehouden..

A Fashion Taste zei

Altijd leuk om zoiets te lezen. Waar ergens heb je in België gewoond?
Ik kan mij ook terug vinden in lekker eten ;)En ik heb een hond.

Melanie zei

!0 dingen die ik inderdaad nog niet wist, dit is jouw eerste blog die ik heb gevonden. Wel een hele leuke. En we hebben dingen gemeen, ik heb 2 katten en ben onwijs ongeduldig. Allergisch voor huisstofmijt ben ik niet maar wel altijd aan het schoonmaken dus dat werkt er dan weer bij haha. Leuk!

Beauty Unboxing zei

Wat leuk om zo eens wat meer over je te lezen!

Jo-Lynn Van Damme zei

Ik ben ook niet gek op melk. Heeft altijd een rare nasmaak ...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature