W7 GLOWCOMOTION HIGHLIGHTER


Toen ik laatst weer eens in de op=op rondliep kwam ik terecht bij de W7 schappen. Normaal ben ik niet zo'n enorme fan van het merk maar dit keer hadden ze een highlighter die de dupe van de Mary Loumanizer van TheBalm is. Ik heb nou eenmaal een zwak voor highlighters dus deze was zeker een review waard.


MAC PERSISTENCE LIPSTICK
Er stond niet per se een nieuw Mac lipstick op mijn lijstje. Toen ik weer eens op zoek ging naar mooie bruin tinten kwam ik terecht bij de kleur Persistence. Een mooie bruine nude kleur die geschikt is voor iedere dag. En ik besloot deze te kopen vandaar dit review.

BOURJOUS HEALTHY MIX FOUNDATIONDe laatste tijd ligt mijn interesse op beauty gebied wat meer bij goede foundations vinden. Na veel research kwam ik bij deze foundation van Bourjous terecht. Geschikt voor een droge, gevoelige huid maar wel met dekking. Klinkt perfect. In dit review laat ik jullie uitgebreid weten of hij ook daadwerkelijk perfect is. 

5 X DE LEUKSTE PLAN TIPS
Plannen is belangrijker dan je denkt. Het komt ook in heel veel situaties goed van pas, alleen merk je dat achteraf gezien pas. Ben je niet zo'n planner? Dan heb ik gelukkig wel 5 leuke tips voor je. En als je juist van plannen houdt dan zijn dit zeker ook leuke tips die je eventueel kan toevoegen aan je plan routine. 

MILANI LIQUID LIPSTICK FLING
Toen er een nieuw make-up winkeltje in Leiden kwam wist ik van niks. Maar toen mijn oog iets oppikte in de Haarlemmersstraat wat op een make-up merk leek dat normaal niet zo snel verkocht wordt binnen Nederland was ik binnen. Er is een leuk nieuw winkeltje met merken als Milani, BarryM, Sleek, La.girl en meer dat heet Make up by Tatou. Zeker het kijken waard. Ik nam een liquid lipstick mee van Milani die ik uitgebreid ga testen in dit review.

HOE ZORG JE ERVOOR DAT BEZOEKERS LANGER OP JE SITE BLIJVEN

Ik vind het altijd leuk om bezig te zijn achter de schermen van mijn blog en me in de rol van de lezer in te leven. Wat zorgt ervoor dat een lezer nou langer op mijn site blijft hangen? Hoe kan ik daarvoor zorgen? In dit blogbericht geef ik een aantal tips uit ervaring over hoe ik ervoor zorg dat lezers langer op mijn site blijven.

WAAROM BLOGGEN BELANGRIJK IS VOOR MIJ
Leuk en aardig dat ik blog maar waarom is bloggen nou zo belangrijk voor mij? Er zijn veel dingen waar bloggers niet vaak over schrijven en waardoor lezers simpelweg geen antwoord weten op de vragen die ze hebben. Zo'n vraag is dan bijvoorbeeld "waarom is bloggen belangrijk voor jou?" natuurlijk wil ik die vraag graag beantwoorden en dat doe ik dan ook uitgebreid in deze blogpost.

L'OREAL NUDE MAGIQUE CUSHION FOUNDATION
Toen dit product op de markt kwam dacht ik meteen dat het nét iets voor mij was. Met mijn droge huid is het moeilijk om een mooie foundation te vinden namelijk. Deze foundation scheen heel hydraterend maar toch dekkend te zijn. Nu heb ik hem dan eindelijk gekocht om te kijken of hij inderdaad nét iets voor mij is. 

MINIMALISTISCHE PINTEREST OORBELLEN VOOR MAAR 3 EURO


Vaak zie je van die prachtige minimalistische sieraden voorbij komen die net even dat extraatje geven aan een outfit. Nu is het best moeilijk om dat soort sieraden te vinden. Toch vond ik een heel mooi minimalistisch setje voor maar 3 euro!

HOE MOET JE SCHOOL/WERK MET BLOGGEN COMBINEREN? + WINACTIENu de vakantie echt voorbij is komen school en werk weer op de planning. Als je net als ik een blog hebt is het vaak moeilijk om het jaar vol te bloggen en alles goed te plannen. Daarom leek het me leuk om uit ervaring wat tips te geven. Naast die tips kun je nog een superleuk marmeren opberg blik winnen. 

Auto Post Signature

Auto Post  Signature