10 x INSPIRERENDE PRINTABLES VOOR AAN JE MUUR


Vaak als ik weer eens rondzwerf op pinterest kom ik de meest mooie en inspirerende foto's tegen. Nu hang ik zelf al vaak leuke printables aan de muren van mijn kamer en verander ik die regelmatig. Misschien ben ik niet de enige die dat weleens doet dus daarom deel ik met jullie een aantal inspirerende foto's en leuke quotes voor aan mijn maar misschien ook jouw muur. 

SLEEK SOLSTICE HIGHLIGHTER PALETTEIk ben gek op highlighters. Ze zijn er met allerlei verschillende tinten, kleuren en finishes. Daarom kocht ik dit prachtige musthave palette van Sleek. En een review kan natuurlijk niet missen. 

MORPHE 12NB PALETTE


Het merk Morphe staat vooral heel erg bekend om de goede oogschaduw palettes. Helaas is het merk moeilijk verkrijgbaar in Nederland en is het minder vanzelfsprekend om make-up van dit merk te bezitten. Gelukkig heb ik het palette toch op een snelle en goede manier weten te verkrijgen. Toen ik NikkiTutorials over dit specifieke palette hoorde kon ik het niet laten om deze variant mee te nemen. 

WELKE AGENDA KOCHT IK DIT JAAR ?


Ik heb altijd al van plannen en opschrijven gehouden. Meestal ben ik tegenwoordig één van de enige met een agenda op het mbo. Toch vind ik het fijn om er eentje bij te houden en werk ik graag met een agenda. Ik merkte dat mijn artikel van vorig jaar over mijn agenda veel vaker wordt gelezen de laatste tijd. Dus tijd voor een update op de agenda die ik dit jaar heb aangeschaft. 

MIJN FAVORIETE NUDE LIP COMBINATIEEr zijn zoveel verschillende tinten, merken en kleuren lipstick dat het soms even moeilijk is om een leuke kleur te vinden die bij je past. Daarom deel ik met jullie een combinatie die ik persoonlijk mooi vind staan in combinatie.   


TRAVELGUIDE - GUATEMALA


Zoals jullie weten ben ik bijna 3 weken in Guatemala geweest voor het goede doel. Als je meer wilt weten over waarom en welk doel dan kun je dit geschreven  artikel daarover altijd terug lezen. Behalve bouwen voor het goede doel hebben we natuurlijk ook van alles van Guatemala zelf bewonderd en bekeken. Daarom leek het me leuk om met jullie de mooiste plekken te delen. 

MAC LIPSTICK SPIRIT

Het is alweer een tijdje geleden maar ik vond het weer eens tijd voor een nieuwe Mac lipstick. Een mooie nude/bruine kleur dit keer die lekker draagbaar is maar toch zichtbaar. In dit review laat ik jullie alles weten.


MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter


Ik ben gek op glow. Je maakt jezelf er stralender en glanzender mee, wie wil dat nu niet? Daarom weer een betaalbaar pareltje op mijn blog. 

Auto Post Signature

Auto Post  Signature