MUA LUXE Velvet Lip Laquers
Toen ik laatst deze Velvet Lip Laquers zag liggen en ze ook nog eens in de actie waren moest ik ze meenemen. Ik koos een mooie nude die altijd kan en een super felle Franse rode kleur. In dit review laat ik jullie alles van dit duo weten. 

HOE JIJ HET MEESTE UIT JE BLOG KUNT HALEN
Ik zit al een tijdje met het idee in mijn hoofd om deze specifieke blogpost te schrijven. Ik merk dat jullie mijn artikelen over bloggen zelf erg graag lezen en ik geef natuurlijk graag wat tips. In dit artikel gaat alles om hoe je het meeste uit je blog krijgt.

REALTECHNIQUES STARTER KIT
Laats postte ik al een review over de RealTechniques Miracle Complexion Sponge en nu is het alweer tijd voor de Starter kit van RealTechniques. Ik liep al meerdere keren voorbij het kwasten schap in de Etos en bewonderde telkens deze set omdat ik zo van oogschaduw houd. Nu heb ik ze dan eindelijk toch meegenomen en moet ik ze wel even met jullie delen in de vorm van een review.

Hoe ik mijn make-up organiseer
Naast plannen, lijstjes maken en opruimen ben ik ook van het organiseren. Mijn grootste passie is beauty. Dus het organiseren van beauty hoort daar ook zeker bij. Daarom deel ik met jullie dit handige organiseer systeem dat ik gebruik. En jullie krijgen natuurlijk een kijkje in mijn stash.


Essence Herfst/Winter collectie 2016


Naast Catrice heeft Essence natuurlijk ook een herfst en winter collectie dit jaar. Altijd leuk om even een kijkje te nemen naar wat er in de nieuwe schappen terecht zal komen. Dus daarom ook de nieuwe Essence "Try it, Love it" assortiment vernieuwing. 9 x Budget make-up kwasten onder de 5 euroHet is vaak erg lastig om de juiste kwasten te vinden voor een goed prijsje. Het leek me daarom handig om mijn budget favorieten met jullie te delen op kwasten gebied. Ben je nog op zoek naar een goed stel betaalbare kwasten, dan is dit wellicht behulpzaam.

Auto Post Signature

Auto Post  Signature