Waarom ik deze zomer naar Guatamala ga

Even iets anders dan beauty. Ik heb het wel eens genoemd in een van mijn video's. Ik ga deze zomer naar Guatamala. Nu denk je waarschijnlijk "wow luxe hoor zo ver weg". Dat is nou precies de reden voor dit blogbericht. Ik vertel jullie waarom ik dit jaar naar Zuid-Amerika ga.


Catrice contourious LE augustus 2016


Het is weer eens tijd voor een nieuwe limited edition! Dit keer een hele mooie limited edition waarin alles draait om "contouring". De limited edition bevat allerlei mooie producten gebasseerd op het contouren van je gezicht, ogen en lippen. Neem snel een kijkje in de limited edition. 

Sleek Rose Gold blushToen ik weer eens in Den Haag was kon ik het niet laten om deze welbekende blush van Sleek mee te nemen. Nu de V&D failliet is gegaan is het moeilijk om Sleek nog te vinden in winkels. Ik weet wel nog een plekje met een Sleek counter en natuurlijk zien jullie een uitgebreid review van dit pareltje. Naast dat alles is dit ook een dupe voor een super high-end product. 

WINACTIE 100 Bloglovin' volgers win beauty pakket t.w.v 40 euro


Maar liefst 100 lieve lezers volgen mij op Bloglovin'. Superleuk! Natuurlijk is dit een winactie waardig. Mijn aller eerste winactie meteen. Voor veel mensen is 100 deze dagen niks maar zet ze maar eens in één kamer. Ik ben jullie allemaal dankbaar en wil daarom iets terug doen. Wil je kans maken? Lees dan even de voorwaarden en doe vooral mee! 


Real techniques Miracle complexion sponge


Wat mij heel erg blij maakt in de beauty wereld zijn dingen als deze. Sinds kort is RealTechniques te koop in alle Etos filialen. Toen ik dit voor het eerst te horen kreeg sprong ik bijna een gat in het dak. Het viel me meteen op dat de miracle complexion sponge overal uitverkocht was. Maar op de één of andere manier heb ik hem toch weten te bemachtigen. En een review valt daarom natuurlijk niet te missen. 

Waarom je eens moet nadenken over de armoede in deze wereld


Naast make-up vind ik veel meer andere dingen belangrijk. Er zijn tegenwoordig miljoenen webshops die van alles verkopen of allerlei diensten leveren. Elke webshop heeft zo zijn eigen verhaal en betekenis. Sukhi is één van deze webshops met een prachtige betekenis en waarde. In dit artikel lees je alles hierover.

Outfit: Fairy SummerWeer eens tijd voor een outfitpost ! Met dit mooie weer kan ik niet ophouden met fotograferen. Mijn zusje was zo lief om me even te helpen met wat leuke outfitfoto's. Het jammere van fotografie is dat je jezelf niet zo makkelijk op de foto kunt zetten zonder dat de camera er ook op staat. Nu dus weer een mooie outfitpost met heerlijk weer. 

Catrice eyeshadow palette LE zensibilityAf en toe pik ik een glimp op van bepaalde producten in limited editions. Nu heb ik net aangekondigd dat ik vaker de sneak peak laat zien van de Essence en Catrice limited editions. Die info kun je dus maandelijks voorbij zien komen op mijn blog. Maar nu is er natuurlijk ook gewoon een limited edition gaande. Dit palette sprak me meteen aan. Een beetje een eyecatcher. Dus daarom een review. 

10 x Rimmel producten XL reviewEen hele tijd geleden kreeg ik een super leuke e-mail binnen. Ik was blog-insider geworden van VeraCamilla in samenwerking met Rimmel. Daarvoor mochten we de nieuwe Colourist mascara uittesten. Tot mijn grote verbazing kregen we bijna een compleet pakket toegestuurd! Al een hele tijd was ik van plan om hier een mooi XL review van te schrijven. En die tijd is nu eindelijk aangebroken. Geniet ervan. 

Catrice it pieces herfst/winter 2016


Ik ben altijd erg benieuwd naar de limited edities die eraan zullen komen. Bijna elke maand zie je wel weer een nieuwe editie van budget merken zoals Essence en Catrice. Extra leuk vormgegeven in een bepaald thema. Nu laat ik jullie een kijkje geven aan de eerstvolgende limited editie van Catrice.


Mac Taupe lipstick


Een tijdje geleden postte ik een wishlist met daarin een Mac lipstick. Telkens was ik aan het twijfelen over de kleur en over wanneer ik hem zou kopen. Nu heb ik eindelijk de ware vijfde Mac lipstick gevonden. En deze verdient zeker een plekje op mijn blog. 

Auto Post Signature

Auto Post  Signature