WAAROM BLOGS LEZEN NUTTIG IS VOOR JOU


Ik post elke week wel nieuwe content op mijn blog voor jullie. Maar waarom zou je het lezen? Dat is een vraag die je jezelf waarschijnlijk stelt voordat je iets aanklikt of niet. In dit artikel heb ik het over waarom je wél blogs zou kunnen lezen.

Miss Sporty perfect stay 10 HR Concealer


Alweer een tijd geleden kocht ik deze Miss Sporty 10Hr concealer. Het is altijd fijn om van verschillende merken verschillende producten te gebruiken. Zo kun je de formules vergelijken en kijken welke het fijnst in werking is. In dit review lees je alles over deze betaalbare concealer.


Primark budget contour kit


Als ik aan het shoppen ben bij de Primark is dat meestal voor kleding. Toen ik laatst bij de Primark was nam ik in plaats van kleding dit leuke make-up product mee. Mijn oog viel op deze contour kit en ik raakte te nieuwsgierig om het te laten liggen. Hier dus een review.


2 x Catrice Highlighters budgetPersoonlijk vind ik het best fijn om een review te lezen waarin 2 producten genoemd worden. Zo kun je kijken wat de beste keuze is en waarom. Dit zijn beide Catrice highlighters en beide budget highlighters. Benieuwd naar de kwaliteit van deze betaalbare highlighters?


L'oreal Telesopic mascara
Toen ik in de Etos in Den Haag was kocht Mathilde in een impulsieve bui 2 mascara's met als idee de 1+1 actie, elk eentje. Ze schrok van de prijs maar we hadden haast. Nooit gedacht dat L'oreal zo duur was, nu nog afwachten of het product de prijs waard is geweest. Dat lees je hier allemaal.

Hema soft matte lipbalm
Een nieuwe Soft matt lipbalm van de Hema! Ik ben gek op de kwaliteit van deze producten ik reviewde eerder al een andere kleur dan deze waar ik erg tevreden over was. Nu is het tijd om de kleur uit te testen. Daar lees je alles over in deze blogpost.

Hoe word je een ochtendmens


Elke ochtend weer vroeg opstaan voor school is moeilijk. Ik weet hoe het voelt. Mijn wekker gaat meestal rond 6:15 uur. Dit komt overigens omdat ik op school zit in Amsterdam en dat is een tijdje reizen vanaf hier. Maar goed of je het nou wilt of niet vroeg opstaan moet toch wel. Ik hou er totaal niet van en heb veel respect voor de ochtendmensen onder ons. Daarom heb ik een paar tips voor jullie die mij erg hebben geholpen om het vol te houden.

Makeup Revolution Ultra Contour palette

Vaak zie ik van Makeup Revolution de mooiste producten voorbij komen. Zo kwam ik dit palette tegen in de Etos en ik kon het niet laten liggen. 


HOE VERGROOT JE PRODUCTIVITEIT ONDERWEG?Op een schooldag reis ik gemiddeld 3 uren. Fietsen, trein en dan nog met de bus. Toen ik in de trein zat en me verveelde kwam het idee in me op om een blogbericht te schrijven over productiviteit onderweg.

10 x BLOGONDERWERPEN OVER BEAUTY


Elke blogger kent het wel een "writersblock". Je bent veel te hard aan het nadenken over wat je nu moet schrijven op je blog. Het moet natuurlijk wel goede content zijn en tegelijk ook iets zijn dat bij jou en je blog past. Daarom heb ik hier een aantal suggesties voor de beauty bloggers onder ons. 

Dagelijkse make-up look op dit moment
Af en toe is het wel even fijn om wat producten met jullie te delen die ik op het moment gebruik. De laatste tijd gebruik ik een combinatie die ik heel erg fijn in gebruik vind. Producten die me erg goed bevallen. En dat is altijd handig om te delen. 


Auto Post Signature

Auto Post  Signature