NYX soft matte lip creamNYX is een fijn merk. Ik schreef eerder een review over de NYX blush,  bronzer en lipstick. Dit keer is het tijd om een nieuw lipproduct te verwelkomen op mijn blog. De soft matte lijn bestond al en is ook geliefd onder de beauty liefhebbers. Dit is een nieuwe kleur, ik ben erg benieuwd.

PERSOONLIJKHEID IN JE BLOG WEERSPIEGELEN
Iedereen is anders en uniek op zijn eigen manier. Er mogen dan wel duizenden blogs bestaan maar dat veranderd niks aan jou. Het is belangrijk om je blog als een eigen plekje te zien. Je persoonlijkheid speelt hier een grote rol in. Als jij je wilt onderscheiden van al die duizenden bloggers kan dat op verschillende manieren die makkelijk zijn om toe te passen op jouw blog.


Maybelline the Falsies Push Up DramaEen van de nog redelijk nieuwe mascara's van Maybelline is de Lash Sensational mascara. Die mascara is en blijft mijn favoriet in de medium-budget categorie. Maybelline heeft weer een nieuwe mascara, the Falsies Push Up Drama. Ik was weer nieuwsgierig. 

Naked 2 basics by Urban Decay

Al een hele tijd stond dit kleine palette op mijn wishlist. Eindelijk heb ik hem aangeschaft en kan een review natuurlijk niet missen op mijn blog. Dus bij deze het review van het Naked 2 basics palette.


10 x WAAROM JE BLOGGERS NIET MOET ONDERSCHATTEN

Bloggen is niet een kwestie van wat typen en gratis pakketjes ontvangen. Veel mensen denken dat vandaag de dag. Bloggen is een beroep. Mensen vinden dit moeilijk om te beseffen en beschouwen het als een makkelijk en lui beroep. Maar waarom? Beter gezegd waarom is dit niet juist?

Auto Post Signature

Auto Post  Signature