Een dagje den Haag
Afgelopen weekend was ik voor een middagje in den Haag samen met een van mijn beste vriendinnen Vivianne. We hebben echt een superleuk middagje gehad en allerlei leuke foto's gemaakt die ik graag met jullie wil delen. Ook vertel ik wat we gedaan hebben in den Haag. Als jij dan nog eens een dagje den Haag gaat weet je welke winkels niet te missen zijn.


Rimmel sculpting kit by Kate Moss
Toen ik dit nieuwe product van Rimmel voorbij zag komen was ik meteen geïnteresseerd. Een compact product dat er ook nog eens mooi uit ziet. Nu nog hopen dat de kwaliteit hier ook aan voldoet.

Mac Mehr lipstickEindelijk weer een nieuw kleurtje. Als je op een dag je eerste Mac lipstick koopt en hebt ervaren hoe veel de kwaliteit verschilt kun je niet makkelijk genoeg krijgen van überhaupt het merk "Mac". Ik nam weer eens een nieuw kleurtje mee en laat jullie hier alles over weten.

15 x ACHTERGRONDEN


Het is altijd leuk om af te wisselen en nu de lente net begonnen is heb ik allerlei leuke lente gerelateerde achtergronden voor jullie uitgezocht als extra blogpost. Ik wissel regelmatig af met verschillende achtergronden op mijn telefoon. Ik ben vaak wel lang op zoek naar de leukste achtergronden. En om jullie die tijd te besparen heb ik hier 15 leuke die jij eventueel kunt gebruiken als achtergrond.


Too Faced Chocolate Bar palette


Dit palette kwam me tegemoet op mijn verjaardag in de Sephora in Frankrijk. TooFaced is een merk dat niet in alle sephora's te koop is en laat staan in Nederland. En omdat ik toch jarig was besloot ik mezelf te trakteren op chocolade dat niet eetbaar is.

Blog Planning 2016


Welkom op mijn nieuwe blog. Eindelijk kan ik het zeggen. www.lauramariska.nl. Bij een nieuwe blog hoort natuurlijk ook een duidelijke planning. Als lezer is het altijd fijn om te weten wanneer je blog berichten kunt verwachten.


Auto Post Signature

Auto Post  Signature