Kerst tag


tag-kerst-alles-over-kerst

Verklaar me voor gek, ik zit nu al helemaal in de kerstsferen. Om die kerstsferen te omarmen heb ik voor jullie een kerst tag waarin ik vragen beantwoord over... kerst! Ben jij net als ik ook zo'n kerstfanaat en heb je zin om alvast in de kerstsferen te komen, dan is dit een echte tag voor jou. witte-bal-licht-slinger

balletjes-zilver-draden-slinger

zilveren-kabel-lampjes-slinger

Wat is jouw favoriete kerstliedje?


Ja dat is toch wel "All I want for Christmas". Het is wel clich├ę maar dat liedje is niet irritant en blijft leuk. Hij blijft mij een kerstgevoel geven en heeft van die momenten dat het lied harder wordt en weer wat rustiger wordt. Het is gewoon een perfect lied om lekker hard op te dansen en zingen.

Wat is jouw favoriete kerstfilm?


Ik vind Home Alone erg leuk. Dit is niet per se een kerstfilm, maar ik weet wel dat de film zich rond kerst afspeelt. Elk jaar worden alle delen van Home Alone rond de kerst op televisie gedraaid. Dan vind ik vooral het tweede deel het leukste. Het is een film waarbij je heel hard kunt lachen en natuurlijk houd ik wel van lachen.

tag-kerst-lampjes

Wat staat er bovenaan je verlanglijstje voor kerst?


Ik heb nog niet helemaal nagedacht over wat er op mijn verlanglijstje zal staan. Wij doen vaak niet zulke belachelijk grote cadeau's, maar gewoon samen eten en misschien een klein cadeautje van 5 euro of zo. Mij maak je al blij met een nieuw paar sokken. Ik moet zeggen dat er op het moment niet echt iets is wat ik zo nodig zou willen hebben.


Wat is je favoriete make-up look voor kerst?


Fel rode lipstick met goudkleurige oogschaduw en een verblindende highlighter. 

Wat draag je het liefst tijdens kerst?


Tijdens kerst draag ik meestal een jurkje of een rokje. Ik wil natuurlijk lekker in de kerstsferen komen. Iets glimmend is ook feestelijk dus zoiets zou ik ook wel kunnen dragen. Ik heb trouwens ook een heel grappig rendier haarbandje van de Hema. Zo'n mega gewei met belletjes, ja die zou ik ook op doen voor de grap.

lampjes-slinger-wit-bolletjes

Speel je liever buiten in de sneeuw of zit je liever binnen met een kop warme chocomelk?


Ik ben wel echt een binnen mens. Ik krijg het super snel koud en heb het binnen vaak erg naar mijn zin. Vroeger had ik ook wel mijn tijd door kunnen brengen in de sneeuw, nu kies ik dan toch voor de warme chocomelk binnen.

Hoe ziet je ideale kerst eruit?


Heel overdreven, zoals in Amerika/Engeland. Iedereen komt in gala jurken en pak. Op de tafel liggen van die kerst crackers die we met z'n allen laten knallen. Ook staat er champagne op tafel en een mega kalkoen. Onder de 5 meter lange kerstboom liggen cadeautjes van 2,5 meter hoog.  De hele familie is er. En we hebben het heel gezellig met harde kerstmuziek op. 

lampen-slinger

fairy-lights


Wat doe jij met kerst dit jaar?


We vieren sowieso geen Sinterklaas meer, dus daarom vieren we wel kerst. Volgens mij gaan we geen lootjes trekken en ook niet echt cadeau's doen. Wel gaan we iets met het gezin doen zoals: uiteten, film kijken en koken met het gezin. Dat vind ik ook prima.

Heb je een echte/neppe kerstboom?


Wij hebben altijd een echte kerstboom. Vroeger hadden we weleens een neppe maar dan lag de hele huiskamer vol met van die neppe groene sliertjes kerstboom tak.

Welke kleur kerstballen zitten er in jullie kerstboom?

In onze eigen kerstboom zitten meestal een geschiedenis aan kerstballen. Gekregen, gemaakt noem maar op. Meestal probeer ik ze dan nog een beetje fatsoenlijk op kleur te hangen. Dat lukt niet helemaal want er zitten kleuren bij als: rood, groen, zilver, geel, goud en paars. Wel jammer, ik zou een hele nette kerstboom hebben met 1 kleur kerstballen. 

De mooie kerstverlichtingen in deze post kun je vinden bij: http://www.lampenonline.com/kerstverlichting


Dit artikel is in samenwerking met lampenonline

reageer
Rebecca zei

Wat een leuke tag. Ik ken deze helemaal niet.
Een mooie highlighter en rode lipstick is inderdaad perfect voor de kerst.

Jouvence zei

Wat een leuke tag. xx

Mariska zei

Mooie foto's en wat is je kerstboom schattig! Ik zit ook het liefst binnen met choco, misschien dat ik voor een sneeuwpopje buiten kom.

Romy zei

Wat een prachtige foto's en een hele leuke tag! Ik ben zelf ook groot fan van All I want for Christmas :)

Auto Post Signature

Auto Post  Signature