Help! Welke winterjas moet ik kiezen?


Omdat het alweer wat kouder wordt buiten komt een winterjas zo langzamer hand wel van pas. Daarom heb ik hier wat inspiratie voor jullie. Leuke donkere winterse kleuren en lekker warme jassen voor het seizoen. 

 https://www.sevenbien.nl/cissy-co-jas-taupe.html

Een mooie taupe kleurige jas met een kort model. Als detail gouden knoopjes erop, dat maakt de jas nog leuker. Verder heeft de jas borstzakken en een bond kraagje om het lekker warm te houden.  https://www.sevenbien.nl/diva-donna-jas-zwart.html

Dit is een wat warmere jas dan die erboven. Hij is extra opgevoerd en heeft zakken wat altijd handig is. Ook heeft hij weer een bond kraagje om het extra warm te houden.


 https://www.sevenbien.nl/diva-donna-jas-beige.html

Ook de bruine is erg mooi. Staat weer leuker bij andere huidtypes, haartypes etc. Deze heeft bruin leren details bij de zakken en de knopen, erg mooi. 


 https://www.sevenbien.nl/lily-fur-jas-legergroen.html

Dan deze lange parka bestaat 100% uit katoen en heeft een mooi lang getailleerd model. Je kunt hem zo strak doen als je wilt en daarnaast bevat hij nog allerlei handige zakken. En weer een mooie nep bond kraagje.

 https://www.sevenbien.nl/lily-fur-jas-zwart.html

Ook de zwarte variant is erg mooi. Wederom bestaat deze 100% uit katoen en kun je hem lekker tailleren. Bij deze jas vallen de gouden details op een positieve manier op, erg leuk.


 https://www.sevenbien.nl/so-sweet-fur-jas-legergroen.html

Tot slot een wat langer model. Extra warm en valt mooi boven de knieeen. Deze heeft handige zakken voor als je wat mee wilt nemen. Vanbinnen lekker zacht en mij lijkt deze extra warm voor de winter.


Dit waren 6 leuke verschillende winterjassen die je eventueel kunt kopen voor het aanstaande seizoen. Hopelijk hebben jullie wat aan de winterjassen inspiratie gehad en neem ook zeker even een kijkje in de webshop voor meer kleding en meer winterjassen.

Deze post is in samenwerking met sevenbien.nlreageer
EdgyLook zei

Vind het zelf ook elk jaar weer lastig om een leuke winterjas uit te kiezen. Erg leuk artikel!

Auto Post Signature

Auto Post  Signature