Het budget contour palette waar iedereen over praat


Éen van de bekendste en bestverkochte producten van het merk W7 is het Hollywood bronze & glow palette. Een duo palette dat compact is en ook nog eens belooft van goede kwaliteit te zijn. Ik was natuurlijk erg nieuwsgierig.


De verpakking vind ik heel erg mooi. Ik ben zelf niet zo'n enorme fan van sterretjes maar omdat het zo leuk past bij de titel van het product neem ik het voor lief. Er is zeker nagedacht over de naam van het product en een passend design.Aan de binnenkant zit nog een spiegeltje dat overigens wel heel klein is voor het checken van je contour maar wel een leuk detail. 
Wat ook een leuk detail is zijn patronen in de poeders. Echt een filmster patroon. Voor de rest zijn de poeders beide lekker groot dus gaan ze waarschijnlijk lang mee wat natuurlijk ook een pluspunt is.Vooral de bronzer heeft een duidelijk en mooi niet-oranje pigment. De highlighter vind ik wat subtiel maar dat kan natuurlijk ook positief uitpakken.Ik vind het resultaat erg mooi. De bronzer ziet er prachtig uit en ik draag hier overigens de W7 GLOWMOTION HIGHLIGHTER. De highlighter uit het palette zelf had wel wat meer pigment mogen hebben. 

Al met al een leuk duo setje. Ik zou dit setje alleen al kopen voor de bronzer, voor de highlighter zou ik het niet doen.

Prijs: 4,99 euro 

Verkijgbaar: op=op of online

Auto Post Signature

Auto Post  Signature