Het nieuwe Urban Decay palette dat net in de winkels ligt


Sinds maandag is het nieuwste Naked palette van Urban Decay dan eindelijk in de winkels in Nederland verkrijgbaar. Ik kon niet wachten. Toen ik het eindelijk kocht kreeg ik ook te horen van de verkoopster dat ik de allereerste was. Een palette vol kleuren die exclusief zijn en alleen in dit palette zitten.  Als beauty liefhebber zag ik overal al reviews voorbij komen en moest ik hem meenemen.De verpakking is al prachtig. En het valt meteen op dat het een vierkanten palette is en niet een rechthoekig palette. Erg uniek voor Urban Decay palettes die over het algemeen allemaal een rechthoekige vorm hebben. De doos van de verpakking is prachtig vormgegeven en geeft al een beetje een idee van de voorkant van het palette waar het om gaat.
Hij straalt gewoon zo mooi is dit palette. Hij is zo vormgegeven dat het een echte eyecatcher is. Het palette heeft een soort rosé gouden kleur met ook rosé gedetailleerde letters. En daaromheen allerlei stralen in het rosé. Het geeft echt een straal illusie. Prachtig.
Het palette heeft een inhoud van 2 naked basics palettes. Oftewel 12 kleuren. Allemaal stuk voor stuk mat. Daarnaast heeft Urban Decay 12 totaal nieuwe kleuren gemaakt voor dit palette, allemaal uniek. Ik ben gek op matte kleuren en vind dit dus echt een hemel. De kleurenkeuzes vind ik ook echt prachtig. Er zitten mooie rood oranje bruine tinten in maar ook paarse roze tinten. Daarnaast is er ook nog een optie om een donkere smoky look te maken met de laatste twee kleuren.Blow
Nudie
Commando
Tempted
Instinct
Lethal
-
Pre Game
Extra Bitter
Faith
Lockout
Magnet
Blackjack

Naast een mega grote mooie spiegel zit er ook een mooi kwastje bij. Een kant met een blending kwast die er echt heel goed uit ziet en een kant met een smudge kwast. Ideaal. Ik heb al meerdere video tutorials gekeken waarin ze noemden dat de kwast alleen al echt heel erg goed is. Dus hier ben ik zeker blij mee. 


De eerste rij. Ik heb trouwens alle swatches ligt aangezet en het is natuurlijk het bovenste nieuwe laagje dus ze zijn net wat intenser dan dit. Maar desalniettemin zijn de kleuren nu ook al erg goed gepigmenteerd. Ik ben niet anders gewend van Urban Decay. 

Deze bovenste rij bevat hele neutrale kleuren die voor de basis gebruikt kunnen worden en als transitie kleur. En ook wat koelere paars roze tinten. Ik ben erg blij met deze kleurenkeuze want ik vind dit erg mooi bij mauve kleuren lipstick bijvoorbeeld. 


Dan de tweede rij met daarin mijn favoriete kleur "Extra Bitter". Een mooie oranje bruine kleur. Ik ben echt gek op dat soort kleuren, ze vallen lekker op. Daarnaast nog een neutrale witte kleur en bruintinten die mooi bij de oranje tint kleuren. En buiten het rijtje nog een koelere blauwe tint en een pikzwarte tint. Erg mooi en handig om aparte ooglooks te maken. 

OOGLOOK 1


Bewegend ooglid: Blow
Transitie kleur: Nudie
Arcadeboog: Commando & Tempted
Buitenste hoek: Instinct
Outer V: Lethal
Bij deze look wilde ik vooral de paars roze tinten gebruiken van de bovenste rij. Ik moet zeggen dat de kleuren op de foto's minder intens lijken dan in het echt. Ook moet ik even kwijt dat ik maar eens ga investeren in een goede oogschaduwbasis zodat de kleuren nog intenser worden en ik werk uiteraard veel met oogschaduw dus is een oogschaduwbasis niet geheel onbelangrijk. Al met al ben ik dol op deze kleurencombinatie en zeker bij deze lipstick. 

Producten in verdere look:
Contour: Nyx Taupe
Lipstick: Mac Faux
Eyeliner: Etos
Mascara: Maybelline Lash Sensational

LOOK 2Bewegend ooglid: Blow & Pre Game
Transitie kleur: Faith
Arcadeboog: Lockout
Outer v: Exra Bitter
Onder waterlijn: Extra Bitter & FaithNu ik de bovenste rij al een beetje verkend had wilde ik toch ook wel de hele warme kleuren gebruiken om jullie daar een beter beeld van te geven. Ik vind de kleur Exra Bitter echt heel tof, ik denk dat dat wel echt de uitblinker is van dit palette. Het is een hele speciale en specifieke kleur. Ik vind dat de warmere kleuren heel mooi tot hun recht kwamen en ik ben erg blij met het resultaat van deze look.

Verder producten:

Catrice Contour duo
MaxFactor Blush berry
Lipstick: Mac Taupe
Eyeliner: Miss sporty cat eye
Mascara: Maybelline lash sensational


Je raadt het al. Ik ben dol op dit palette. Ik vind de kleuren mooi en van goede kwaliteit. Het uiterlijk is prachtig en dit zou wel eens mijn nieuwe favoriete palette kunnen zijn met al die herfst kleuren. Ik raad hem je zeker aan als je een groot budget hebt en deze kleuren net als ik prachtig vind. Uiteraard heb ik niet zomaar zoveel geld uitgegeven aan een palette. Ik raad je aan om net als ik wat video tutorials te bekijken waarin je goed ziet wat je uit dit palette kunt halen. 

Verkijgbaar: Iciparisxl geselecteerde filialen hier

Prijs: 51,90 euro

reageer
Rochella zei

Je hebt mooie looks gecreëerd. Het palette staat deze kerst absoluut op mijn lijstje hihihi.

Auto Post Signature

Auto Post  Signature