Mijn all time favoriete eyeliner & deze mascara moet je proberenEen tijdje geleden alweer vlak voordat ik een weekje op vakantie ging naar Frankrijk ontving ik een super leuk pakketje. Het merk Artdeco kende ik al een langere tijd en wekte altijd al een beetje mijn nieuwsgierigheid. Natuurlijk kan er geen review missen en heb ik deze twee producten de afgelopen dagen uitgebreid erbij gepakt. Mijn beoordeling staat klaar.
De mascara heeft allereerst een prachtige huls. Erg subtiel en klassiek. Hij oogt erg luxe en dat is vaak wat ik zoek in een product, dat trekt mij aan. Een mooie zilveren met zwarte huls en daarnaast was hij ook mooi verpakt.


De mascara heeft een vrij neutraal siliconen borsteltje met kleine haartjes. Zo te zien gaat deze mascara voor een mooie subtiele volume zorgen, ik ben erg benieuwd. 


Geen mascara aangebracht Ik merkte meteen een mooi subtiel effect, net als mijn verwachting. De mascara zorgt voor die extra touch in je look. Hij maakt het geheel compleet zonder te overdrijven en de focus teveel op de wimpers te zetten. Ik vind dat deze mascara een heel mooi effect heeft. Ik heb dit effect nog niet eerder in een mascara gezien. vaak zijn mascara's of volumineus op een overdreven manier of heel separerend zonder volume. Deze mascara is echter subtiel en niet té aanwezig. 


Zoals jullie weten ben ik gek op eyeliner. Nu heb ik nog niet veel eyeliner reviews op mijn blog maar geloof me er gaat bijna geen dag voorbij dat ik geen eyeliner draagt. Eyeliner past gewoon bij de vorm van mijn ogen, het voegt iets toe aan de look. Ik ben dol op eyeliner. Daarom was ik ook extra blij dat deze in het pakketje zat.De eyeliner ziet er echt waanzinnig mooi uit. Ik ben eyeliners gewend met telkens maar dezelfde huls. Een saaie zwarte plastic huls met letters van het merk. Deze daarentegen ziet er luxueus en vrouwelijk uit met de glanzend zilveren huls. Ik ben dus dol op mooie verpakkingen en wat dat betreft kan ik nu al zeggen dat Artdeco daar erg goed aan voldoet tegenover andere merken.Het kwastje van de eyeliner is zo dun als een naald. Daar houd ik ontzettend van. De kunst zit hem bij mij in de wing. Die is elke dag anders, de ene dag wat dikker dan de andere dag, je kent het wel. Op mijn hand zag de swatch er meteen intens zwart uit. Als ik ergens van houd is het een intens zwart lijntje boven mijn wimper rand.Ik heb deze eyeliner met plezier gebruikt. Ik moet zeggen dat dit absoluut mijn nieuwe favoriet is. Hij verslaat al mijn budget eyeliners die ik momenteel bezit. De punt is zacht en flexibel, het werkt fijn en makkelijk, ik ben er helemaal weg van.Bovendien is Artdeco makkelijk te verkrijgen en zit het merk in de prijs categorie van Maybelline en Rimmel. Erg betaalbaar en van goede kwaliteit dus. Artdeco is te koop in Douglas filialen zowel fysiek als online. 

Eyeliner: 17,95 Douglas
Mascara: 14,95 Douglas

deze producten zijn ontvangen van een pr-bedrijf

Auto Post Signature

Auto Post  Signature