De lipsticks voor deze herfst

kleuren-rood-nude-donkerrood-lipsticks-herfst

Zelf ben ik een enorme fan van blogs lezen, vooral onbekende blogs. Nu typ ik vaak de zoektermen herfst/fall in omdat ik gewoon zo gek ben op dit seizoen. En zelf vind ik het dan zo leuk om te zien wat andere mensen aanraden in de herfst. Daarom deel ik met jullie mijn 5 herfst lipsticks aanraders. Budget & High-end dus voor ieder wat wils!


maxfactor-mac-cosmetica-bladeren


🍁 Mac Diva


🍁 MaxFactor Burnt Caramel


🍁 Catrice Plum & Base 


🍁 Mac Spirit


🍁 Catrice Berry Bradshaw

 πŸ MAC DIVA 🍁


Is een prachtige donkere bordeaux matte kleur. Ik denk dat dit mijn meest gedragen lipstick is rond de herfst/winter periode. Het is gewoon een hele mooie bordeaux statement kleur. Hij valt op en dekt ontzettend goed. Als je nog eens een Mac lipstick wilt/zoekt zou dit zeker een toevoeging zijn.

Je kunt de lipstick o.a HIER vinden


🍁 MAXFACTOR BURNT CARAMEL 🍁


Dit is een wat meer cremesheen achtige finish. Hij dekt goed maar ziet er niet geheel mat uit. Het is letterlijk een caramel kleur zoals de naam ook al zegt. Hij doet me gewoon heel erg aan een herfst nude kleur denken. 
Je kunt de lipstick o.a HIER vinden

🍁 CATRICE PLUM & BASE 🍁


Dit is een hele bijzondere kleur als je het mij vraagt. De naam zegt het ook al "pruim". Hij heeft een diep paarse kleur. Hij is niet tΓ© paars want er zit dan ook weer iets roods in. Het is zeker een mooie budget herfst lipstick die ik aanraad. Hij is mat en dekt erg goed.

 Je kunt de lipstick o.a HIER vinden

🍁 MAC SPIRIT 🍁


Mac Spirit is nog één van mijn recente aankopen. Het is een mooie dekkende bruine kleur. Nu moet je natuurlijk van bruin tinten houden, het is niet voor iedereen weggelegd. Maar als je ervan houdt is dit zeker een kleurtje voor jou. En door de mooie dekkende donkere kleur vind ik het toch echt wel een herfst kleurtje.
Je kunt de lipstick o.a HIER vinden

🍁 CATRICE BERRY BRADSHAW 🍁


Dit is de meest budget lipstick uit het artikel. Een rode wijn kleur. Hij is niet 100 % dekkend en blijft minder lang zitten dan de rest van mijn aanraders. Maar wat de prijs betreft vind ik hem toch wel het kopen waard als je op zoek bent naar een simpele donkere rode lipstick.

Je kunt de lipstick o.a HIER vinden


lipstick-mat-glimmend-metallic-nude-bruin-paars

rij-lipsticks-kwaliteit-herfst-budget

Hier kun je nog even goed kijken hoe de kleuren dekken en eruit zien. 

Diva - Burnt Caramel - Plum & Base - Spirit - Berry Bradshaw

Auto Post Signature

Auto Post  Signature