New in: NSMBL agenda Anna Nooshin


Ik moet eerlijk bekennen dat ik voordat ik deze agenda zag eerst niet wist wie Anna Nooshin was. Toen zag ik haar ineens overal voorbij komen. Het is een leuke blogger die te vinden is op de blog NSMBL. En niet alleen van de buitenkant maar ook van de binnenkant is de agenda super leuk. Dus alvast een eerste Back2school blogpost. 


Allereerst de binnenkant! WAUW! marmerprint. Ik heb het altijd al mooi gevonden. Dat sprak me dus meteen al aan.

Ook het lettertype vind ik erg fijn. De bladzijden zijn dik en glad. My fave. En elke week een nieuwe mooie foto. 

                
                
Ook heeft Anna verschillende thema's. Beauty, fashion, travel & food. En dan gaat het alleen over die onderwerpen. Echt super. Behalve dat zijn er ook nog een paar andere bloggers die tips geven in de agenda.


Ik ben echt onwijs blij met mijn nieuwe agenda. Ik raad hem zeker aan voor het nieuwe schooljaar. Ik had mezelf voorgenomen om weer eentje bij de Hema te kopen. Maar helaas vind ik de school collectie niet zo heel mooi van dit jaar. En toen ik deze zag was ik eigenlijk meteen verkocht.

-NSMBL agenda (14,99 euro)

Post Comment

Auto Post Signature

Auto Post  Signature